Bedrijfsvitaliteit
Vitale organisaties bereiken betere resultaten. We dagen uit en motiveren door samen actief te bewegen in de natuur. We fietsen en zorgen voor een glimlach op het gezicht, terwijl we de interne samenwerking en het groepsgevoel binnen jouw organisatie verbeteren.


Actief teambuilding evenement voor bedrijfsvitaliteit

We geloven in de verbindende kracht van samen sporten. Met de fiets als belangrijk middel laten we de werkdruk en stress letterlijk en figuurlijk achter ons. Met een vitaliteitsprogramma op maat afgestemd op jullie kernwaarden gaan we samen aan de slag om relaties te verbeteren en beter samen te werken.

Onze missie

Nudge Cycling wil bijdragen aan het duurzame inzetbaarheidsbeleid door het personeel uit te dagen en te motiveren. Door samen te mountainbiken in het bos brengen we een glimlach op het gezicht.

Afgestemd op de belangrijke thema’s binnen de organisatie wil Nudge Cycling ook de interne samenwerking en het groepsgevoel versterken.

Fietsen en teambuilding: een unieke combinatie

Fitte medewerkers vormen sterkere teams, terwijl leiders vol energie makkelijker verbinden om zichzelf steeds opnieuw te overtreffen. We helpen complete organisaties beter te presteren, dankzij duurzame inzetbaarheid waar iedereen zich beter bij voelt.

Bouwen aan een sterker team, individuele medewerkers trainen of er met de leiders van de organisatie keer op keer meer uit halen? We stemmen de aanpak af op de doelstellingen van jouw organisatie.

Actief teambuilding evenement voor bedrijfsvitaliteit

Vanuit een behoefteanalyse ontwerpen we een programma op maat, dat we implementeren met behulp van onze vitaliteits-app. De applicatie is er speciaal voor individuele deelnemers en teams, met beloningen en onderlinge rankings op basis van specifieke uitdagingen.

Dankzij koppelingen met Strava, Garmin, Apple Health, Fitbit en Google Fit maken we de vorderingen inzichtelijk. We meten beweging, hartslag, BMI en slaap en creëren inzicht in verbrande calorieën, actieve tijd, kilometers en bijvoorbeeld stappen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.