Bedrijfsclinics
Naar buiten voor een voor een bike-experience. Onze clinics op de MTB zijn er voor iedereen. Het is altijd een uitstekend idee om de natuur in te gaan en zowel letterlijk als figuurlijk even goed uit te waaien.

Vanuit vitaliteit
naar teamgevoel

Onze mountainbike clinics en bike-events organiseren we voor (management) teams, afdelingen en complete bedrijven die graag naar buiten willen. Onder de enthousiaste begeleiding van onze ervaren instructeurs wordt de fiets een middel voor verbinding en creëren we samen een bijzondere beleving in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. We maken jullie enthousiast over de mountainbike (MTB) en laten de belangrijke verbindende werking daarvan ervaren.

Onze MTB clinics voor bedrijven zijn er voor iedereen. Het is altijd een uitstekend idee om de natuur in te gaan en zowel letterlijk als figuurlijk even goed uit te waaien. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.


Met een glimlach aan het werk

De beste teams zijn met een glimlach aan het werk, vanuit optimale vitaliteit en een goede connectie met anderen om zich heen. Binnen en buiten jouw bedrijf, dankzij sterke relaties en de motivatie om doelstellingen te behalen.

Tijdens de bike-events in het bos gaat het niet om de snelste tijd of de beste techniek op de MTB. Natuurlijk maken we jullie graag enthousiast over de mountainbike, al zorgen we er vooral voor dat je lachend met je andere collega’s over de finish komt. Na een sportieve, vitale en inspirerende dag, waarbij jullie elkaar in een unieke omgeving veel beter leren kennen. Een MTB clinic voor bedrijven is een geweldige investering in sterke relaties en de belangrijke verbinding met jouw collega’s en andere afdelingen.


Hoe ziet de dag eruit?

We ontvangen jullie met koffie, thee en het lekkerste gebak van de Utrechtse Heuvelrug. We starten de MTB clinic met het afstellen van de fietsen en een uitleg. We doen een warming-up en rijden dan naar het begin van de route op de Utrechtse Heuvelrug. We maken dan samen een mooie tocht van circa 2-3 uur door de prachtige bossen van Amerongen  en Leersum. Tijdens de tocht leren we jullie de fijne kneepjes van het mountainbiken. Tussendoor hebben we voldoende stops om van de omgeving te genieten. Na het omkleden en douchen is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Wil je meer weten, stel ons gerust je vragen via onderstaande gegevens of vraag direct een offerte aan.


Liever niet fietsen?

Het is niet voor iedereen mogelijk om samen met ons op de mountainbike stappen. Maar ook zonder de mountainbike is het mogelijk om samen met collega’s veel plezier te beleven op de Utrechtse Heuvelrug. Terwijl een deel van de collega’s onderweg is op de mountainbike, genieten degene die niet mee gaan van een mooie wandeling met de boswachter.

Eigenlijk is er geen betere manier om de overweldigende natuur van de Utrechtse Heuvelrug te leren kennen, dan tijdens een begeleide wandeltocht. Ons startpunt, Nudge Cycling, ligt midden in het natuurgebied van de Boswachterij.

De boswachters van Staatsbosbeheer en bioloog Marc van der Linden kennen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug op hun duimpje. Zij vertellen over de geschiedenis van het gebied en laten je kennis maken met de unieke flora en fauna.

Wat klanten vinden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.