Bedrijfsvitaliteit
Vitale organisaties bereiken betere resultaten. We dagen uit en motiveren door samen actief te bewegen in de natuur. We fietsen en zorgen voor een glimlach op het gezicht, terwijl we de interne samenwerking en het groepsgevoel binnen jouw organisatie verbeteren.

Hoe we dat doen?

We geloven in de verbindende kracht van samen sporten. Met de fiets als belangrijk middel laten we de werkdruk en stress letterlijk en figuurlijk achter ons. Afgestemd op jullie kernwaarden gaan we samen aan de slag om relaties te verbeteren en beter samen te werken.

Onze missie

Nudge Cycling wil de vitaliteit en gezondheid van deelnemers verhogen door ze uit te dagen en te motiveren. Door samen te mountainbiken in het bos brengen we een glimlach op het gezicht.

Afgestemd op de belangrijke thema’s binnen de organisatie wil Nudge Cycling ook de interne samenwerking en het groepsgevoel versterken.


Voor iedereen in de organisatie

Fitte medewerkers vormen sterkere teams, terwijl leiders vol energie makkelijker verbinden om zichzelf steeds opnieuw te overtreffen. We helpen complete organisaties beter te presteren, dankzij duurzame inzetbaarheid waar iedereen zich beter bij voelt.

Bouwen aan een sterker team, individuele medewerkers trainen of er met de leiders van de organisatie keer op keer meer uit halen? We stemmen de aanpak af op de doelstellingen van jouw organisatie.


Data-driven gedragsverandering met impact

Vanuit een behoefteanalyse ontwerpen we een programma op maat, dat we implementeren met behulp van onze vitaliteits-app. De applicatie is er speciaal voor individuele deelnemers en teams, met beloningen en onderlinge rankings op basis van specifieke uitdagingen.

Dankzij koppelingen met Strava, Garmin, Apple Health, Fitbit en Google Fit maken we de vorderingen inzichtelijk. We meten beweging, hartslag, BMI en slaap en creëren inzicht in verbrande calorieën, actieve tijd, kilometers en bijvoorbeeld stappen.

Benieuwd

hoe we jouw organisatie fitter en vitaler kunnen maken?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.