MTB clinic voor bedrijven met Volvo Penta

MTB clinic voor bedrijven met Volvo Penta

MTB clinic voor bedrijven met Volvo Penta 2560 1920 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Maandag hebben we een MTB clinic bedrijven verzorgd voor Volvo Penta. Ik heb Jan Willem van Laar gevraagd waarom de keuze op mountainbiken is gevallen voor het teamuitje.

Het is 2 jaar geleden dat we met het team van Volvo Penta een bedrijfsuitje hebben gedaan. Zelf mountainbike ik graag en de collega’s reageerde ook enthousiast om samen een actief teamuitje in de buitenlucht te doen. 

Het was een geslaagde dag. In de ochtend ontvingen we het team met koffie/ thee en gebak. Vervolgens hebben we voor iedereen de mountainbike perfect afgesteld. Na een korte instructie zijn we vanaf onze startlocatie direct naar de mooie trails van Leersum gereden. 

Het team van Volvo Penta is een sportieve groep met stuk voor stuk fitte mensen. Het rijden van de volledige mountainbike route van Leersum was dan ook geen probleem. Tijdens de rit hebben we de fijne kneepjes van het mountainbiken uitgelegd.

Na ruim 3 uur te hebben genoten van het bos, de uitdagende routes en niet te vergeten het fraaie weer☀️ stond er een lekkere lunch klaar.

Daarna nog gezellig samen gezeten waarna de verhalen los kwamen😄 .  Wil je ook een bedrijven clinic organiseren? Bel 06-14326664 dan kunnen we de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.