fietsen verbindt

Ervaar meer vitaliteit en gezondheid door actief samen te mountainbiken in het bos

Het is ons geheime wapen voor een glimlach op het gezicht, waarmee we medewerkers en volledige organisaties ontstressen en met elkaar laten verbinden.

Nudge Cycling versterkt het groepsgevoel en verbetert de interne samenwerking, afgestemd op de belangrijke thema’s binnen jouw organisatie. We gebruiken vitaliteitsprogramma’s voor individuen en teams. Dankzij onze data-driven aanpak voor gedragsverandering zijn de resultaten meteen zichtbaar en neemt de vitaliteit enorm toe.

Flexibiliteit

We mountainbiken in het bos op de Utrechtse Heuvelrug. Ondertussen stemmen we de aanpak af op jouw bedrijfsstructuur en de belangrijke (vitaliteits)doelstellingen.

Unieke ervaringen

Dankzij onze aanpak op basis van unieke thema’s creëren we teambuilding zoals je die nog niet kent. In situaties die perfect aansluiten op waar binnen jouw bedrijf behoefte aan is.

Uitdagingen

We gaan samen een unieke uitdaging aan, om medewerkers te verrassen met iets nieuws waar ze hun best voor moeten doen. Des te groter de beloning als dat samen lukt.

Het leuke alternatief

Onze aanpak is geschikt als leuk alternatief voor het bekende verzuimprogramma. We mountainbiken in het bos, met de belangrijke doelstellingen in het achterhoofd.

Data-driven

Onze data-driven aanpak voor gedragsverandering garandeert optimale impact. Meer vitaliteit en gezondheid voor de medewerkers van jouw organisatie.


De fiets voor meer verbinding

Zowel binnen de evenementen als vitaliteitsprogramma’s die we organiseren is de fiets een belangrijk middel voor meer verbinding. Ervaar de unieke kracht van volledige vrijheid in de natuur.

We organiseren clinics en bike-events, net als workshops. Altijd vanuit een aanpak gericht op fun en met bijvoorbeeld specifieke aandacht voor de beste voeding. Afgestemd op de doelstellingen binnen jouw organisatie, om vanuit verbinding te bouwen aan meer vitaliteit.


Vitaliteit Solo en voor teams

Solo aan de slag om stress en werkdruk te verminderen? Of wil je juist samen werken aan meer vitaliteit en een betere gezondheid? Onze vitaliteitsprogramma’s zijn er voor individuen en voor complete teams en afdelingen. Vanuit een Healthcheck als belangrijke nulmeting, om met onze app de voortgang inzichtelijk te maken en belangrijke stappen te zetten.

Wil jij werken aan meer verbinding, sterkere onderlinge relaties of een betere conditie en meer vitaliteit? We ontwikkelen uitdagingen op maat, waarmee we stap-voor-stap werken aan prestaties om trots op te kunnen zijn.

Waarom mountainbiken?

Nudge Cycling is jouw ‘duwtje in de rug’. In de juiste richting, dankzij de belangrijke voordelen van mountainbiken in het bos voor de gezondheid en vitaliteit. Wist je dat mountainbiken:

Je gedachten helpt te verzetten

Het geheugen een boost geeft

Het risico op ziekten vermindert

Jouw fitheid verbetert

Rust creëert in de frisse buitenlucht

Recent Nieuws

Trots op onze samenwerking met Parc Broekhuizen 1024 768 Nudge Cycling

Trots op onze samenwerking met Parc Broekhuizen

Trots op onze samenwerking met Parc Broekhuizen. Aansluitend of tussen de vergaderingen door bieden wij de mogelijkheid om vanaf het prachtige landgoed samen met je…

lees meer

Data-driven gedragsverandering

Ervaar hoe verbinding leidt tot meer vitaliteit. Uitdagingen op maat. Data-driven gedragsverandering.

Onze klanten

Onze partners

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.