Teams - Nudge Cycling

Teams

Onze vitaliteitsprogramma’s voor teams helpen de doelstellingen van jouw organisaties te behalen. Na een Healthcheck als belangrijke nulmeting gaan we aan de slag met spelelementen en uitdagingen op maat, om jouw medewerkers en managers naar een hoger niveau te tillen.

Vanuit vitaliteit
naar teamgevoel

Vitaliteit is een belangrijke verbindende factor, om samen te bouwen aan het belangrijke teamgevoel. Dat doen we aan de hand van specifieke uitdagingen, waarmee we motiveren en inspireren. Afgestemd op het niveau van medewerkers en bijvoorbeeld door rekening te houden met werkdruk, stress of een beperkte conditie.

Willen jullie gezamenlijk een rondje rond de wereld fietsen of een andere belangrijke uitdaging behalen? We inspireren en motiveren met uitdagingen voor meer vitaliteit. Haalbaar en toch om trots op te kunnen zijn, vanuit vitaliteitsprogramma’s op basis van onze app voor data-driven gedragsverandering


Met een glimlach aan het werk

De beste teams zijn met een glimlach aan het werk, vanuit optimale vitaliteit en een goede connectie met anderen om zich heen. Binnen en buiten jouw bedrijf, dankzij sterke relaties en de motivatie om doelstellingen te behalen.

We gebruiken maatwerk-uitdagingen en maken de resultaten inzichtelijk, om stap-voor-stap te werken aan meer vitaliteit binnen jouw organisatie. De leukste manier om met een vitaliteitsprogramma aan de slag te gaan en iedere dag allemaal met een glimlach op het werk te verschijnen.


Solo aan de slag met onze vitaliteitsprogramma’s?

Benieuwd naar onze vitaliteitsprogramma’s voor teams? Bel, mail of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

Doelstellingen behalen

Solo

Ervaar je blokkades om het beste uit jezelf te halen? We buigen het ontevreden en uitputtende gevoel om naar meer vitaliteit en een gezonde basis die het fundament legt voor betere prestaties.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.