Workshops - Nudge Cycling

Workshops

Investeren in fitte medewerkers die beter verbinden en minder werkdruk en stress ervaren? Met onze workshops maken we teams en complete afdelingen bevlogen over de nieuwe plannen en belangrijkste uitdagingen. Van heel laagdrempelig en toegankelijk tot specifiek over voeding en de meest effectieve (hartslag)training.

Van fun tot
specifieke voeding

Benieuwd naar het effect van hartslagtraining op de resultaten op de fiets of meer weten over gezonde voeding om minder werkdruk en stress te ervaren? Met onze workshops helpen we te ontstressen en een fundament te leggen voor meer vitaliteit en gezondheid. Sterk inhoudelijk of juist toegankelijk en met een glimlach, afgestemd op de doelstellingen van jouw organisatie.

We helpen organisaties hun medewerkers te inspireren en activeren, vanuit bijzondere inzichten in vitaliteit en voeding en met een toegankelijke aanpak. Met verhalen vanuit het professionele wielerpeloton en op basis van onze ervaringen bij andere bedrijven. Afwisselend, prikkelend en soms uitdagend: precies wat er nodig is om iedereen in beweging te krijgen.


Vitaliteit voor jouw organisatie

Actiever aan de slag binnen jouw organisatie of benieuwd naar de verhalen van (oud)topsporters uit hun voor velen gesloten wereld? Ontdek de beschikbare workshops voor meer vitaliteit, fitte medewerkers en betere onderlinge relaties om goed samen te werken. Wij inspireren en verbinden, waarmee je investeert in een team of complete afdeling dat boven zichzelf uit zal stijgen.


Meer weten over de workshops die we kunnen organiseren?

Benieuwd naar onze workshops? Bel, mail of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

Bekjk onze

Evenementen

Met onze workshops maken we teams en complete afdelingen bevlogen over de nieuwe plannen en belangrijkste uitdagingen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.