Onze clinics
Clinics voor de beginner, gemiddeld, gevorderd en expert

De omgeving
Onze clinics worden gegeven op de MTB routes van Leersum, Amerongen en Rhenen. Onze startlocatie in Leersum ligt een paar honderd meter van de mountainbike route.

Persoonlijke aandacht
We werken met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers.

Slechte weersomstandigheden
In de winterperiode hebben we gelukkig veel fantastische fietsdagen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het erg nat of koud is. Wij vinden het belangrijk dat we samen een leerzame en leuke dag hebben. Mocht je een clinic boeken en de weersomstandigheden zijn die dag slecht, dan kan je bij ons de clinic kosteloos verzetten.

Online reserveren
Via onze online reserveer pagina kan je eenvoudig een clinic boeken op je eigen niveau. Altijd kleine groepen met maximaal 4 personen waardoor individuele aandacht is gegarandeerd.


Handige weetjes!

Direct aan de MTB route Leersum

Persoonlijke aandacht, maximaal 4 deelnemers per instructeur

Een clinic duurt ongeveer 3 uur

Centraal gelegen, slechts 5 minuten van de A12

Kleedruimte en douches op onze eigen locatie

Parkeergelegenheid op ons eigen terrein

Huur carbon mountainbikes van Olympia incl. helm voor € 25,00

Wil je op een andere dag of tijdstip een clinic bij ons volgen?
Het is ook mogelijk om ook buiten onze agenda een clinic bij ons te volgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt ons whatsappen via de groene button links onderin, bellen op nummer 0318-728143  of vraag direct een offerte aan via onderstaande button.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.