Gert Jakobs als spreker

De kunst van topsport is niet wat je er allemaal voor moet doen, maar juist wat je ervoor moet laten

Motiverend, energiek,
humor

Gert Jakobs was een super knecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Gert Jakobs verteld als spreker met passie en humor over zijn ervaringen. Samenwerken, respect en waardering en vooral “niemand kan het alleen” is belangrijk binnen iedere organisatie.

Hoe zorg je er voor dat de balans in het team klopt? Hoe kom je sterker terug na een moeilijke periode? Gert Jakobs laat in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie.

Gert Jakobs, meesterknecht

Gert is een oud-wielrenner die maar liefst 5x deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg. Hij stond bekend als superknecht, door bijvoorbeeld jarenlang de sprint aan te trekken voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. Hij deed in 1984 samen met Maarten Ducrot, Erik Breukink en Jos Alberts mee aan de Olympische Spelen in de Verenigde Staten en behaalde op de 100km-ploegenachtervolging de vierde plaats. Gert zit regelmatig aan tafel bij programma’s als Tour du Jour en Tour de L1mbourg.


Heb je interesse om Gert Jakobs te boeken als spreker?

Bel, mail of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

Bekijk onze

Evenementen

Gert Jakobs als spreker voor jouw evenement. Vol passie, energie en humor. Of in combinatie met onze unieke bike experience.

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
    Hoe kunnen we je helpen?
    Powered by