Wielercafé

Wat is er nodig om een sprintkanon daadwerkelijk te laten winnen en hoe kan de beste klimmer de hoogste bergen bedwingen? (Oud)wielrenners vertellen over hun unieke ervaringen in het peloton en in de hysterie daar omheen. Wat maakten ze mee, hoe werden keuzes gemaakt en welke invloed had dat op het team of hun individuele prestaties? Tijdens het wielercafé laten we wielrenners aan het woord en maken we de vertaling naar jouw organisatie.

Wielrenners
aan het woord

Wielrenners kennen uitgesproken dienende en verantwoordelijke rollen, om de grootste talenten tot uitzonderlijke prestaties te stuwen. De dynamiek in het peloton en binnen het team is sterk vergelijkbaar met de uitdagingen waar jij binnen jouw organisatie mee te maken krijgt.

Tijdens het wielercafé bespreken we in een informele setting onderlinge relaties, belangrijke kernwaarden binnen een team en het effect van (werk)druk en stress op de prestaties van het complete team. We laten meerdere (oud)wielrenners aan het woord, onder begeleiding van gespreksleider Gert Jakobs die de vertaling maakt naar de specifieke uitdagingen van jouw organisatie.


Inspiratie voor jouw organisatie

Topsportuitdagingen en -ervaringen laten zich uitstekend vertalen naar de situaties waar je in jouw organisatie mee te maken hebt. Ontdek en ervaar tijdens het Wielercafé wat er nodig is om de kernwaarden beter over te brengen, vanuit vitaliteit meer te verbinden en de connectie aan te gaan met andere belangrijke relaties.


Meer weten hoe we het Wielercafé binnen jouw bedrijf kunnen organiseren?

Benieuwd naar de ervaringen van andere organisaties? Bel, mail of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

Bekjk onze

Evenementen

Met onze workshops maken we teams en complete afdelingen bevlogen over de nieuwe plannen en belangrijkste uitdagingen.

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
    Hoe kunnen we je helpen?
    Powered by