Gravelbike of mountainbike kopen? Wij verkopen hoogwaardige mountainbikes en gravelbikes. 

Nudge Cycling is jouw partner in de wereld van wielersport. Wij verkopen uitgebreide selectie van nieuwe- en gebruikte mountainbikes en gravelbikes voor alle niveaus en doeleinden, van beginners tot ervaren fietsers en van recreatieve rijders tot wedstrijdrijders. Gravelbike of mountainbike kopen? Dan kunnen wij je zeker helpen!


Olympia Iron MTB

Rode gebruikte MTB te koop

Een geavanceerd carbon frame , een Rock Shox Sid-voorvork en Shimano-aandrijving, biedt de Iron uitmuntende prestaties op elk terrein zonder in te leveren op comfort. Of je nu de steile klimmen van de Utrechtse Heuvelrug beklimt, technische singletracks trotseert of de mountainbike meeneemt op jouw droomreis. De Olympia Iron MTB is de perfecte keuze!

€1399


Moda Gravelbike

Op zoek naar een gravelbike die presteert zoals die eruit ziet? De Moda Gravel is jouw perfecte keuze. Met een lichtgewicht carbon frame, comfortabele geometrie en de optie voor diverse banden, biedt deze fiets perfectie op elke ondergrond, van verhard naar onverhard en zelfs de MTB routes zijn geen partij voor de Moda Gravelbike.

€3999


Olympia F1X MTB

Met een geavanceerd carbon frame, geavanceerde full-suspension en hoogwaardige afmontage, biedt de F1-X ongeëvenaarde controle, efficiëntie en comfort. verwen jezelf met de sensatie van elke rit, verover technische beklimmingen met gemak en ervaar pure adrenaline op afdalingen. Op zoek naar een snelle XC bike, die ook op technische trails volstaat? Dan is dit jouw fiets!

€4392


Moda Molto Gravel Grey

DEMO fiets, zo goed als nieuw voor een scherpe prijs inclusief garantie!! Op zoek naar een gravelbike die presteert zoals die eruit ziet? De Moda Gravel is jouw perfecte keuze. Met een lichtgewicht carbon frame, comfortabele geometrie en de optie voor diverse banden, biedt deze fiets perfectie op elke ondergrond, van verhard naar onverhard en zelfs de MTB routes zijn geen partij voor de Moda Gravelbike.

€3250


Olympia F1X MTB

Met een geavanceerd carbon frame, geavanceerde full-suspension en hoogwaardige afmontage, biedt de F1-X ongeëvenaarde controle, efficiëntie en comfort. verwen jezelf met de sensatie van elke rit, verover technische beklimmingen met gemak en ervaar pure adrenaline op afdalingen. Op zoek naar een snelle XC bike, die ook op technische trails volstaat? Dan is dit jouw fiets!

€4392


Mendiz X21 MTB

Een carbon frame, sportieve geometrie en Sram aandrijving biedt de X21 onvermoeibare prestaties op zowel technische trails als duurritten. Ervaar de sensatie van steile hellingen zoals die van de Utrechtse Heuvelrug en geniet van de controle en stabiliteit die het frame biedt. Op zoek naar een hoogwaardige carbon mountainbike zonder de hoofdprijs te betalen?

€1099

Wat klanten vinden

 


Gravelbike of mountainbike kopen?

Sta je op het punt een gravelbike of mountainbike te kopen? Alleen een fiets passend bij jouw rijstijl gaat plezier opleveren. Ben je op zoek naar een fiets voor veeleisende ritten door de bergen, over ruw terrein en ruige paden? Of misschien heb je liever een fiets die speciaal is ontworpen voor snelheid en efficiëntie op langere afstanden? Of toch liever een bike voor een ontspannen rit? Neem contact op met ons en laat je uitgebreid informeren en maak gebruik van een gratis proefrit.


Wat is belangrijk bij het kopen van een mountainbike of gravelbike?

Mountainbikes en gravelbikes zijn er in veel verschillende soorten, uitvoeringen en maten. Het is belangrijk om te weten wat jij nodig hebt voor jouw gewenste ritten. Heb je dat uitgedacht? Dan is het tijd om te kijken naar de onderdelen van de bikes.

  • Uitvoering mountainbike of gravelbike:

Bedenk wat je van plan bent met de fiets te gaan doen. Ga je voor steile afdalingen en moeilijke beklimmingen of kies je voor snelheid en wendbaarheid?

  • Frametype:

Onze mountainbikes en gravelbikes zijn van Carbon of Aluminimum. Een aluminium frame is licht en duurzaam. Duurdere carbonframes worden gekozen door mensen die veel waarde hechten aan gewichtsbesparing. Dit zijn meestal de ervaren rijders.

  • Vering:

Er zijn mountainbikes met voorvering en fietsen met full-suspension. Dankzij demping aan de voor- en achterkant is het comfortabeler om het moeilijkste terrein te overwinnen. Hoe groter het volume van de schokdemper, des te beter worden oneffenheden op ruw terrein gedempt.

  • Maat van fiets:

De grootte van een fiets wordt bepaald door de maat van de wielen en de framemaat. Welke fiets het beste bij jou past is afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeuren. De beste manier om te bepalen of een framemaat je goed past, is door gratis een proefrit te doen.

  • Versnellingsgroep:

De aandrijving op je nieuwe fiets is erg belangrijk. Het bepaalt grotendeels je fietsplezier. Vraag je af op welk terrein je gaat fietsen. Houd rekening met slijtage: wil je veel door het bos en in de modder fietsen, dan zal je materiaal eerder slijten dan wanneer je over een verhard fietspad rijdt. tegenwoordig zijn er twee veel gekozen smaken, namelijk Shimano of SRAM componenten. Versnellingen van het Japanse concern Shimano zijn het meest populair, terwijl de oplossingen van het Amerikaanse SRAM vaker terug te vinden zijn bij fietsen uit het hogere segment. Hoeveel versnellingen het beste zijn, hangt af van factoren waaronder je ervaring, het terrein waarop je fietst en je persoonlijke voorkeuren.

  • Remmen:

Een essentieel onderdeel van de sportfiets. Wij kiezen voor veiligheid en onze modellen zijn uitgerust met hydraulische schijfremmen. Met deze remmen weet je zeker dat in alle omstandigheden de remmen optimaal functioneren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.