Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten 1920 2560 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Unieke groepsactiviteiten: teamuitje, fietsen & wandelen met Nudge Cycling!

Samen op avontuur: Of jullie nu op zoek zijn naar spanning tijdens een MTB-tocht of liever genieten van een ontspannen rit op een gravelbike, Nudge Cycling heeft voor iedere groep een activiteit. Met onze groepsactiviteiten beleef je samen met vrienden, familie of collega’s de mooiste momenten in de natuur. Gezamenlijke beleving, ervaar samen iets unieks en onvergetelijks.

Groepsactiviteiten voor bedrijven:

MTB clinics voor bedrijven

Teambuilding met een sportieve twist? Onze MTB clinics voor bedrijven zijn perfect om de samenwerking en het teamgevoel te versterken.

Begeleide wandel-/fietstochten bedrijven

Geniet van een ontspannen teamuitje met onze begeleide wandel- of fietstochten. Onze gidsen leiden jou en je team langs de mooiste plekjes en delen interessante weetjes over de omgeving.

MTB huren Bedrijven

Ga de uitdaging aan met onze mountainbikes en verken de MTB-routes Utrechtse Heuvelrug. Onze verhuurmogelijkheden zijn geschikt voor teams met deelnemers van beginners en gevorderden.

Begeleide wandel-/fietstochten bedrijven

Geniet van een ontspannen teamuitje met onze begeleide wandel- of fietstochten. Onze gidsen leiden jou en je team langs de mooiste plekjes en delen interessante weetjes over de omgeving.

Groepsactiviteiten voor vrienden of familie

Begeleide wandel-/fietstochten voor groepen

Geniet van een ontspannen dagje uit midden in de natuur met onze begeleide wandel– of fietstochten. Onze gidsen leiden jullie langs de mooiste plekjes en delen interessante weetjes over de omgeving.

MTB clinics voor vriendengroepen

Leer samen met je vrienden de kneepjes van het MTB-rijden tijdens een op maat gemaakte clinic. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij en je vrienden op jullie tempo het mountainbiken leren.

Mountainbikes huren groepen

Ga de uitdaging aan met onze mountainbikes en verken de MTB-routes Utrechtse Heuvelrug. Onze verhuurmogelijkheden zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Gravelbikes voor groepen huren

Ontdek de schoonheid van onverharde wegen met onze comfortabele gravelbikes. Ideaal voor een avontuurlijke rit met vrienden of familie.

Waarom kiezen voor Nudge Cycling?

  • Ruim aanbod:¬†Wij bieden een breed scala aan groepsactiviteiten voor alle niveaus en interesses.
  • Groepsactiviteiten: teamuitje, fietsen, wandelen met Nudge Cycling
  • Ervaren instructeurs:¬†Ons team van enthousiaste instructeurs zorgt voor een veilige en leerzame ervaring.
  • Hoogwaardige fietsen:¬†Wij verhuren uitsluitend fietsen van uitstekende kwaliteit, zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie rit.
  • Unieke locaties:¬†We organiseren onze activiteiten op prachtige locaties in de natuur.
  • Persoonlijke service:¬†We staan altijd voor jullie klaar om jullie te adviseren en te helpen met het plannen van de perfecte groepsactiviteit.

Boek hier jullie volgende uitje/onvergetelijke ervaring met Nudge Cycling!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.