House of Bird Rhenen


Brouwerij van herinneringen:

Op zoek naar een smaakvolle en ontspannende ervaring? House of Bird Rhenen is de perfecte locatie voor jouw dagje uit!


House of Bird: De locatie in het hart van Kwintelooijen

House of bird is meer dan alleen een prachtige locatie om een heerlijk biertje te drinken. In samenwerking met ons bieden we unieke arrangementen aan die jouw actief dagje weg nog onvergetelijker maakt.

Verhuur van mountainbikes:

Verken de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug op een mountainbike of gravelbike! Wij verhuren diverse mountainbikes en gravelbikes vanaf deze prachtige locatie vlakbij de routes Amerongen, Rhenen en Kwintelooijen.

MTB clinics:

Wil je je mountainbikevaardigheden verbeteren? Wij bieden diverse clinics aan, van beginners tot gevorderden.

Teamuitjes:

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit voor je team? In samenwerking met House of Bird organiseren wij teamuitjes op maat, inclusief mountainbiken, gravelbiken en wandelen met de boswachter.

Sportief vergaderen:

Combineer je vergadering met een actieve middag in de buitenlucht. Nudge Cycling verzorgt diverse teambuildingactiviteiten en mountainbiketochten die perfect aansluiten op jouw vergadering bij House of Bird.

Mogelijkheden House of Bird

Geniet van ambachtelijke bieren:

Proef de award-winnende bieren van Bird Brewery in ons gezellige proeflokaal. Ontdek de unieke smaken en leer meer over het brouwproces.

Kom tot rust in de natuur:

Otspan op ons terras met een heerlijk biertje en geniet van de prachtige omgeving. De perfecte plek om te ontspannen na een dag mountainbiken, gravelen of wandelen.

Smakelijke hapjes:

Geniet van diverse heerlijke gerechten, van hamburgers tot pizza’s en vegetarische opties. De perfecte manier om jouw dag compleet te maken.

Gezellig samenzijn:

House of Bird is de ideale locatie voor een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Proost op een geslaagde dag met een heerlijk biertje!

House of Bird Rhenen:

  • Proeflokaal van Bird Brewery
  • Award-winnende bieren
  • Gezellig terras
  • Heerlijke gerechten
  • Gratis parkeren
  • 5 min van route Amerongen
  • Sportief vergaderen

Kom langs en proef het zelf!

Zijn er al vragen? Dan kan je bellen met 0318-728143 of appen via de groene knop aan de linkerzijde.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.