Leefstijl coaching

Hoe fit en gezond voel jij je? Ervaar je blokkades om het beste uit jezelf te halen? We buigen het ontevreden en uitputtende gevoel om naar meer vitaliteit en een gezonde basis die het fundament legt voor betere prestaties.

Stap voor stap aan de slag

Hoe sta je er op dit moment voor? We doen een paar belangrijke checks, voor een goed beeld van jouw gezondheid. Met hulp bij de juiste voeding en voldoende beweging werken we samen aan een fitter en sterker lijf.

Met wetenschappelijke metingen zoals jouw Heartrate Variability vinden we de balans van jouw lichaam terug. Regelmatige metingen brengen de voortgang in kaart en leiden de route naar volgende stappen. Samen maken we jou fitter, slanker en sterker.


Ervaar meer vitaliteit

Ervaar vitaliteit die vertrouwen geeft, voor prestaties om trots op te zijn. Dankzij jouw conditie die verbetert en met veel minder stress die dat in de weg zit. We gaan mountainbiken in het bos, waarmee je haast ongemerkt werkt aan een strakker, fitter en energieker lichaam. Altijd individueel en op maat, zodat we goed kunnen luisteren naar wat jij nodig hebt.


Starten met leefstijlcoaching?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. En heb je nog vragen? Bel ons of stuur een e-mail. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.