Mas Montagne Amerongen


Een verborgen parel:

Het is de nieuwe naam van ’t Berghuis, een horecagelegenheid op de Amerongse Berg. De naam is in 2023 veranderd naar Mas Montagne, wat “Berghuis” in het Frans betekent.

Mas Montagne: een verborgen parel

Midden in het bos op de Amerongse berg, het mooiste stukje Utrechtse Heuvelrug vind je onze gastvrije buitenplaats. Wij zijn er voor iedereen, te voet, te paard, met de hond, met de auto of op de fiets. Wij maken het liefst alles zelf met biologische producten uit de regio, waarbij onze keuken de seizoenen volgt. Van huisgemaakte taarten of een lekkere lunch tot een goedgevulde borrelplank.

Verhuur van mountainbikes:

Verken de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug op een mountainbike of gravelbike! Wij verhuren diverse mountainbikes en gravelbikes vanaf deze prachtige locatie vlakbij de routes Leersum en Amerongen.

MTB clinics:

Wil je je mountainbikevaardigheden verbeteren? Wij bieden diverse clinics aan, van beginners tot gevorderden.

Teamuitjes:

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit voor je team? In samenwerking met Mas Montagne organiseren wij teamuitjes op maat, inclusief mountainbiken, gravelbiken en wandelen met de boswachter.

Sportief vergaderen:

Combineer je vergadering met een actieve middag in de buitenlucht. Nudge Cycling verzorgt diverse teambuildingactiviteiten en mountainbiketochten die perfect aansluiten op jouw vergadering bij Mas Montagne.

Mogelijkheden Mas Montagne Amerongen

Mas Montagne Amerongen: De perfecte afsluiting van jouw outdoor avontuur!

Na een enerverende rit op de mountain- of gravelbike in de omgeving van Leersum, is Mas Montagne Amerongen de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van de culinaire hoogstandjes die de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft.

Geniet van een smaakvolle lunch of diner in ons sfeervolle restaurant met gerechten bereid met lokale en seizoensgebonden producten.

Mas Montagne Amerongen:

  • Unieke locatie in de natuur
  • Diverse catering mogelijkheden
  • Grote groepen
  • Sfeervol restaurant met terras
  • Picknickarrangementen
  • Gratis parkeren
  • Ligt op de route Amerongen

Combineer je mountainbike-avontuur met een bezoek aan Mas Montagne Amerongen en geniet van:

  • Een onvergetelijke dag in de natuur
  • Uitdagende mountainbikeroutes
  • Heerlijke verwennerijen

Kom langs ervaar het zelf!

Zijn er al vragen? Dan kan je bellen met 0318-728143 of appen via de groene knop aan de linkerzijde.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.