MTB clinic beginners
Veel meer zelfvertrouwen met onze basis mountainbike clinic. Ben je een beginnende mountainbiker en wil je persoonlijke begeleiding?

De beginners mountainbike clinic

Meer zelfvertrouwen met onze beginners mountainbike clinic. Mountainbiken is enorm populair. Bij mountainbiken kan je het verschil echt maken door een goede techniek. 

Vergroot je zelfvertrouwen met onze beginners mountainbike clinic!

Doelstellingen mountainbike clinic

Meer techniek zorgt er allereerst voor dat je beter en meer ontspannen op de fiets zit. Vervolgens geeft betere techniek extra zelfvertrouwen, waardoor je op technische trails meer fun en beleving zal ervaren

Hoe doen we dat?

• Afstelling van de fiets
• Juiste lichaamshouding
• Basis bochten rijden
• Rem- en schakeltechniek
• Basis dalen en klimmen

voor wie is deze Basis MTB clinic?

Stap je voor het eerst op een mountainbike of heb je daarmee op de MTB routes nog weinig ervaring? Ga met ons mee naar de Heuvelrug, waar we je helpen op te stappen en je zelfvertrouwen te vergroten

Wat heb je nodig?

• Een mountainbike
• Fietshelm
• Fietskleding, handschoenen en sportbril
• Gevulde bidon

Tip: geen eigen mountainbike? Je kunt die huren voor €25


Onze instructeurs

Allereerst heeft ons team heeft veelal een achtergrond in topsport, fitness, health en fysiotherapie. ten tweede zijn het mountainbikers met jarenlange ervaring in de mountainbike (wedstrijd) sport. Tot slot hebben Onze instructeurs ruime ervaring in mountainbike-instructie. Nudge geeft jou meer zelfvertrouwen met onze beginners mountainbike clinic!

Waarom Nudge Cycling?

Ervaren instructeurs

Persoonlijke aandacht, maximaal 4 deelnemers per instructeur

Huur carbon mountainbikes van Olympia incl. helm voor € 25,00

Een clinic duurt ongeveer 2-3 uur

Centraal gelegen, slechts 5 minuten van de A12

Flexibel door middel van diverse locaties


Handige weetjes!

De omgeving
De clinics worden gegeven op de MTB routes van Leersum, Amerongen en Rhenen. De start locatie hangt af van de gewenste mountainbike route. Interesse in een clinic op een andere route? Ook dat is mogelijk op aanvraag.

Persoonlijke aandacht
We werken tijdens de standaard weekend clinics met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Tijdens privé clinics kunnen meer deelnemers deelnemen. 

Slechte weersomstandigheden
Gelukkig hebben we in Nederland veel fantastische fietsdagen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het erg nat of koud is. Wij vinden het belangrijk dat we samen een leerzame en leuke dag hebben. Mocht je een clinic boeken en de weersomstandigheden zijn die dag slecht, dan kan je bij ons de clinic kosteloos verzetten.

Online reserveren
Via onze online reserveer pagina kan je eenvoudig een clinic boeken op je eigen niveau. Altijd kleine groepen, waardoor individuele aandacht is gegarandeerd.

Wat klanten vinden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.