Mountainbike clinics voor bedrijven

De mountainbike is een geweldig verbindend middel en creëert unieke belevingen in het bos. Tijdens onze clinics en bike-experience nemen we jullie mee naar buiten, waar we vanuit harmonie en een geweldige sfeer werken aan sterkere relaties. Ervaar werkelijke vrijheid en de enorme bevrediging van het bereiken van mooie sportieve prestaties.

Naar buiten
voor een
bike-experience

Onze mountainbike clinics en bike-events voor bedrijven organiseren we voor (management) teams, afdelingen en complete bedrijven die graag naar buiten willen. Onder de enthousiaste begeleiding van onze coaches wordt de fiets een middel voor verbinding en creëren we samen een bijzondere beleving in het bos. We maken jullie enthousiast voor de fiets en laten de belangrijke verbindende werking daarvan ervaren.

Onze clinics op de mountainbike zijn er voor iedereen, ook met een mindere conditie of met veel last van stress en hoge werkdruk. Juist in die gevallen is het een uitstekend idee om de natuur in te gaan en zowel letterlijk als figuurlijk even goed uit te waaien. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.


Samen lachend over de finish

Tijdens de mountainbike clinics en bike-events in het bos gaat het niet om de snelste tijd of de beste techniek op de fiets. Natuurlijk maken we jullie graag enthousiast over de mountainbike, al zorgen we er vooral voor dat je lachend met je andere collega’s over de finish komt. Na een sportieve, vitale en inspirerende dag, waarbij jullie elkaar in een unieke omgeving veel beter leren kennen. Een geweldige investering in sterke relaties en de belangrijke verbinding binnen jullie bedrijf of organisatie met jouw collega’s en andere afdelingen.


Enthousiast over onze mountainbike clinics en bike-events?

Enthousiast geworden om een MTB clinic of Bike Event te organiseren? Bel, mail of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

Bekijk onze

Evenementen

Met onze workshops maken we teams en complete afdelingen bevlogen over de nieuwe plannen en belangrijkste uitdagingen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.