Onze mountainbike clinics

Onze mountainbike clinics

Onze mountainbike clinics 1920 2560 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Mountainbike clinics van Nudge Cycling, waarom moet jij deze volgen?

Als je op zoek bent naar een leerzame mountainbike ervaring passend bij jouw niveau, dan zit je bij Nudge Cycling op de juiste fiets! Onze mountainbike clinics op de Utrechtse Heuvelrug bieden voor alle niveaus een geweldige kans om jouw vaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken te leren en vooral heel veel plezier te hebben op de mountainbike routes. Laat ons jou meenemen in waarom je een MTB clinic bij Nudge Cycling niet mag missen.

Onze MTB clinics

Bij Nudge Cycling bieden we verschillende mountainbike clinics aan, afgestemd op jouw persoonlijke niveau en wensen. Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden wil leren of een gevorderde rijder die zijn techniek wil verfijnen, wij hebben een passende clinic voor jou. Hoe dat kan? Wij werken uitsluitend met persoonlijke input vanuit de groep, waardoor je altijd op individueel niveau in de groep geholpen wordt.

Beginners mountainbike clinic

Onze  is perfect voor startende mountainbikers. Zelfs als je nog geen eigen mountainbike bezit kan je meedoen met een huur fiets. In deze clinic leer je de basisvaardigheden, zoals de juiste (aanval)houding, remmen en bochten maken. We nemen ruim tijd om je op je gemak te stellen en je vertrouwd te maken met jouw mountainbike. Aan het einde van deze clinic heb je de basis onder de knie en ben je klaar om zelf de MTB routes te ontdekken.

Gemiddelde mountainbike clinic

Zit jij al regelmatig op de mountainbike, maar wil je op een hoger niveau mountainbiken? Dan is onze gemiddelde mountainbike clinic zeker iets voor jou. In deze clinic focussen we op meer diepgang betreft de vaardigheden, zoals het rijden van technische afdalingen, omgaan met obstakels en het verbeteren van je klimtechniek. Je zult merken dat je met meer zelfvertrouwen, snelheid en controle zult mountainbiken.

Gevorderde mountainbike clinic

Voor de echte experts hebben we de gevorderde mountainbike clinic. In deze clinic gaan we de uitdaging niet uit de weg en richten we ons op de meest technische en veeleisende vaardigheden van mountainbiken. Denk aan het perfectioneren van je sprongtechniek, het rijden van steile afdalingen en de flow behouden op lastige singletracks. Deze clinic wordt gegeven door een ex-prof BMX en is voor de rijders die hun grenzen willen verleggen en hun vaardigheden tot het uiterste niveau willen brengen.

Onze MTB-instructeurs

Nudge Cycling bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde MTB-instructeurs die allemaal een enorme liefde voor het mountainbiken delen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in het geven van clinics en het begeleiden van rijders van alle niveaus. Ze zijn niet alleen technisch zeer bekwaam, maar ook inspirerende fietsers die ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf haalt op en af de fiets. Ze bieden persoonlijke aandacht en feedback, zodat je altijd met het juiste gevoel naar huis gaat.

Onze mountainbike clinic locaties

Onze mountainbike clinics worden standaard aangeboden op de prachtige Utrechtse Heuvelrug, een van de mooiste en meest gevarieerde mountainbike gebieden van Nederland. De Heuvelrug biedt alles wat je als mountainbiker nodig hebt: van glooiende routes en uitdagende klimmen tot technische afdalingen en prachtige uitzichten. De diverse routes zijn perfect voor zowel beginners als gevorderden en biedt voldoende mogelijkheden om je vaardigheden te testen en te verbeteren.

Is de Utrechtse Heuvelrug net te ver voor jou? Wees dan niet getreurd wij komen ook naar jouw lokale mountainbike routes! Dit doen wij op aanvraag.

Kortom, een mountainbike clinic bij Nudge Cycling op de Utrechtse Heuvelrug is een ervaring die je niet wilt missen. Of je nu net begint of al jaren rijdt, wij zorgen ervoor dat je met nieuwe kennis, verbeterde vaardigheden en een grote glimlach op je gezicht naar huis gaat. Schrijf je vandaag nog in  of neem contact op en ontdek zelf waarom zoveel rijders voor Nudge Cycling kiezen!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.