Leersum

Mountainbike huren Leersum

Mountainbiken op route Leersum is echt een beleving met de mountainbike. Huur een mountainbike. Direct aan de routes in Leersum en Amerongen. De routes worden duidelijk aangegeven, je hoeft slecht de bordjes te volgen.


MTB Verhuur Leersum

Wil je een mountainbike huren om de route Leersum te rijden? Mountainbiken op de route van Leersum is echt een beleving. Je kan gemakkelijk een mountainbike huren bij ons. Of doe mee aan een van onze mountainbike clinics.

Mountainbiken is enorm populair. Er komen steeds meer MTB-routes en mountainbikes gaan als warme broodjes over de toonbank. En wij snappen waarom. Er gaat niks boven heerlijk sporten in de natuur. In het midden van ons land vind je de MTB route Leersum op de uitgestrekte Utrechtse Heuvelrug.

Huur eenvoudig en snel een mountainbike

Mountainbike is enorm populair. Er komen steeds meer MTB-routes en mountainbikes gaan als warme broodjes over de toonbank. En wij snappen waarom. Er gaat niks boven heerlijk sporten in de natuur.

 

In het midden van ons land vind je de MTB route Leersum op de uitgestrekte Utrechtse Heuvelrug. Bossen, heuvels, heide en landgoederen, dit gebied heeft het allemaal. Startend vanuit Amerongen ontdek je nieuwe plekken en verken je op de mountainbike de prachtige Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug staat in de top 5 van grootste Nationale parken van Nederland. Dit wonderschone natuurgebied bestaat uit dichtbegroeide bossen en mooie vergezichten. De mountainbike route van Leersum staat regelmatig in de top 10 van mooiste plekken om te mountainbiken.

Waarom een mountainbike huren in Leersum?

Ben je nieuw in de wereld van mountainbiken? En wil je eerst een aantal keer uitproberen voordat je een eigen mountainbike koopt? Dan kan je gemakkelijk een mountainbike huren bij ons. Voordat je een eigen mountainbike gaat aanschaffen wil je natuurlijk eerst kijken of je mountainbiken überhaupt leuk vindt. Daarom is het verstandig eerst te huren. De perfecte manier om erachter te komen of mountainbiken iets voor jou is.

Als je een mountainbike bij Nudge Cycling huurt kun je vanaf de verhuur locatie in Amerongen direct het bos in en genieten van de prachtige MTB routes van Amerongen en Leersum over de Utrechtse Heuvelrug. Dus geen lange aanlooproute over het asfalt maar direct de natuur in.

Mountainbike van Italiaanse top klasse 

De huur mountainbikes van Nudge Cycling zijn van het Italiaanse merk Olympia. Het is een familiebedrijf dat begon in 1893 en nog steeds de beste mountainbike en racefietsen maakt. De mountainbikes van Olympia overstijgen de gemiddelde mountainbikes.

Olympia is een innoverend merk binnen de mountainbike wereld, zo ontwerpen ze hun eigen frames. Bij veel mountainbikes komen de frames uit dezelfde fabriek. Niet die van Olympia, dit resulteert in een hoge kwaliteit. In 2013 en 2014 won Olympia de Expobici Innovation Award voor hun ontwerpen. Door haar vele innovaties behaalt Olympia vele successen in de wedstrijd mountainbike sport. Huur deze mountainbike bij Nudge Cycling en beleef de goede rijeigenschappen van deze mountainbikes. Je zal dan ervaren dat de stuurkwaliteiten van deze MTB op een ongekend niveau staan.

Hoe werkt mountainbike huren Leersum?

Vrij simpel. Je kunt online (via de onderstaande button) je mountainbike huren om de route van Leersum te fietsen. Op de dag van de verhuur ontvangen we je op onze locatie, een paar honderd meter van de mountainbike routes van Amerongen en Leersum. Wij stellen de fiets volledig op jouw lichaam af en zetten de banden op de juiste druk in verhouding met je lichaamsgewicht. Je kan kiezen of je met klikpedalen (SPD) of normale pedalen wilt fietsen.

Vanaf onze verhuur locatie ben je binnen een paar minuten op de MTB-routes van Amerongen en Leersum. De routes van Amerongen, Leersum en Rhenen staan in verbinding met elkaar.

Na afloop nemen wij de mountainbike weer in ontvangst en heb je de mogelijkheid om je bij ons om te kleden en te douchen. En uiteraard daarna koffie, thee of iets verfrissends.

De openingstijden van onze verhuur zijn:
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag 09:00 tot 17:00
Zondag 09:00 tot 17:00

Wat klanten vinden


Meer weten?

Heb je nog vragen? Bel, e-mail of WhatsApp ons. We horen graag van je!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.