Mountainbike verhuur

Ontdek de uitdagende MTB trails van de Utrechste Heuvelrug!

De Utrechtse Heuvelrug kent prachtige natuur. In dit natuurgebied liggen diverse mountainbike trails. De trails slingeren dwars door de heuvelrug, wat zorgt voor een waar mountainbike avontuur!

Bij Nudge Cycling reserveer je eenvoudig een moderne mountainbike die jou het vertrouwen geeft om de Utrechtse Heuvelrug te trotseren!

Mountainbike verhuur in Amerongen & Leersum

Wij zijn echte mountainbike liefhebbers. De mountainbikes die we in de verhuur hebben, zijn fietsen waar we zelf super enthousiast en blij van worden.

Dus bij ons huur je geen afgetrapte “vrijgezellenfeestje” mountainbike, maar sportieve carbon 29″ mountainbikes. Met goede schijfremmen, moderne 1x 12 schakeltechniek en tubeless banden (geen binnenband). Wij verhuren uitsluitend nieuwe mountainbikes, onze mountainbikes worden ieder seizoen vervangen.

Om een leuke dag op de routes van MTB Utrechtse Heuvelrug te beleven, is een goede mountainbike huren belangrijk. Je wilt namelijk een optimale beleving en daarom is een hoogwaardige mountainbike met de juiste afstelling noodzakelijk.

Hoe werkt mountainbike verhuur?

Op de dag van de verhuur ontvangen we je op onze locatie, circa 500 meter van de MTB-routes Amerongen en Leersum. Wij stellen de mountainbike volledig op jouw lichaam af en zetten de banden op de juiste druk in verhouding met je lichaamsgewicht. Je kan kiezen of je met klikpedalen (SPD) of normale pedalen wilt fietsen.

Na afloop nemen wij de mountainbike weer in ontvangst en heb je de mogelijkheid om je bij ons om te kleden en te douchen. En uiteraard daarna koffie, thee of iets verfrissends in het fietscafé.

De openingstijden van onze verhuur zijn:

  • Dinsdag 09:00 – 16:30
  • Woensdag 09:00 – 16:30
  • Donderdag 09:00 – 16:30
  • Vrijdag 09:00 – 16:30
  • Zaterdag 09:00 – 16:30
  • Zondag 09:00 – 16:30

Voor reserveringen van mountainbikes buiten onze openingstijden kan je bellen naar 0318-728143 of appen via de groene knop aan de linkerzijde.

Enthousiast om te mountainbiken?

Mountainbiken midden in de natuur. Kom met ons mee naar de Utrechtse Heuvelrug!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.