Mountainbike clinic en begeleide wandeling Nákd

Mountainbike clinic en begeleide wandeling Nákd

Mountainbike clinic en begeleide wandeling Nákd 1200 1600 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Mountainbiken en wandelen met Nákd haar influencers

30 mei organiseerde Nudge Cycling een sportieve MTB clinic en boswandeling voor teamleden en influencers van Nákd op het prachtige landgoed Parc Broekhuizen in Leersum.

Nákd, kan je kennen van hun 100% natuurlijke raw repen, omarmt een actieve en bewuste levensstijl. Dit sluit perfect aan bij onze visie: mensen verbinden en inspireren door avontuurlijke activiteiten in de natuur. Het was dan ook een supertoffe activiteit om te mogen organiseren!

Mountainbike clinic op de Utrechtse Heuvelrug

Tijdens deze unieke teambuilding dag beleefden de Nákd influencers niet alleen de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, maar gingen ze ook buiten hun comfortzone door een mountainbike clinic te volgen. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, leerden ze de kneepjes van het mountainbiken, terwijl ze genoten van de frisse buitenlucht en het prachtige landschap.

Wandelen onder begeleiding van een gids

Mountainbiken en wandelen met Nákd haar influencers, niet iedereen wilde mountainbiken. Voor die deelnemers was er een begeleide wandeling. Deze wandeling werd begeleid door een bioloog. De influencers kwamen geheel tot rust, terwijl ze meer te weten kwamen over de Utrechtse Heuvelrug.

Voedingspsycholoog onderweg?

Tijdens de activiteiten kregen de influencers ook de kans om de nieuwste producten van Nákd te proeven. Zo konden zij bijvoorbeeld oceaanwater proeven, uiteraard zonder zout en waren er repen. De perfecte gelegenheid om te ervaren hoe deze repen de ideale boost geven tijdens een actieve dag.

Ben jij zoekende naar een activiteit voor jouw team?

Wij en Nákd kijken terug op een zeer geslaagde dag. De influencers waren enthousiast over de activiteiten en de prachtige omgeving. Ze hebben niet alleen nieuwe skills geleerd en grenzen verlegd, maar ook de teambuilding ervaren en genoten van de Utrechtse Heuvelrug.

Ben je ook op zoek naar een unieke teambuilding activiteit voor jouw bedrijf? Wij bieden een breed scala aan avontuurlijke activiteiten op maat, perfect om teams te verbinden. Interesse neem contact met ons op.

Mouuntainbike clinic Nakd
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.