MTB clinic Ingram Micro, Summaview en Navara

MTB clinic Ingram Micro, Summaview en Navara

MTB clinic Ingram Micro, Summaview en Navara 2560 1920 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug
Afgelopen week zijn we gestart met een relatiedag voor Ingram Micro en op woensdag een introductiemiddag voor de nieuwe medewerkers van Navara. Vrijdag hebben we afgesloten met een bedrijven clinic voor het team van Summaview. Wij hebben aan Marlike van Summaview gevraagd waarom de keuze op mountainbiken is gevallen;
“Wij hebben gekozen voor mountainbiken als teamuitje omdat het een sportieve buitenactiviteit is waar iedereen met of zonder ervaring aan mee kan doen!’ ‘De Clinic bij ons teamuitje was een groot succes, de omgeving is prachtig en door de goeie uitleg kon iedereen goed meekomen ook op de spannende stukjes!”

Wil je ook een bedrijven clinic organiseren? Bel 06-14326664 dan kunnen we de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken!
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.