MTB Clinic Vrouwen
Onze clinics op de mountainbike speciaal voor dames, zijn er voor alle niveaus. Ook als je conditie niet optimaal is, juist dan is het een uitstekend idee om de natuur in te gaan. Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn. MTB clinic vrouwen is dóór vrouwen, vóór vrouwen.


Meer zelfvertrouwen met de mountainbike clinic voor Ladies

MTB clinic vrouwen

Mountainbiken is enorm populair onder vrouwen. Bij mountainbiken kan je het verschil echt maken door een goede techniek. Daarom is dit een groot aandachtspunt voor iedere mountainbiker.

Meer techniek zorgt ervoor dat je beter en meer ontspannen op de fiets zit. Betere techniek geeft zelfvertrouwen, waardoor je op technische trails meer fun en beleving zal ervaren.

Kom je mee naar buiten? Stap samen met onze trainers op, en duik diep de natuur in.

Samen met een gemeenschappelijk doel, terwijl we je leren de MTB perfect onder controle te krijgen.

Ga je voor de ultieme uitdaging of wil je juist op een laag niveau opstappen? We organiseren mtb clinics voor vrouwen op ieder niveau. Kom met ons mee naar buiten en ervaar de enorme aantrekkingskracht van de mountainbike midden in de natuur.

Remmen, schakelen, obstakels, klimmen, dalen, positie op de fiets, alles komt aan bod.


Jouw instructeur

Onze instructeur Deciana is een ervaren mountainbikster die mountainbike marathons rijdt. Ze heeft onze opleiding gevolgd voor MTB instructeur en heeft ruime ervaring in mountainbike-instructie.

Instructie dóór vrouwen, vóór vrouwen.

Persoonlijke aandacht, maximaal 4 deelnemers per instructeur

Huur carbon mountainbikes van Olympia incl. helm voor € 25,00

Een clinic duurt ongeveer 2-3 uur

Centraal gelegen, slechts 5 minuten van de A12

Flexibel door middel van diverse locaties


Handige weetjes!

De omgeving
Onze mtb clinic voor vrouwen wordt gegeven op de MTB routes van Leersum, Amerongen en Rhenen. De start locatie hangt af van de gewenste mountainbike route. Interesse in een clinic op een andere route? Ook dat is mogelijk op aanvraag.

Persoonlijke aandacht
We werken met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Tijdens privé clinics kunnen meer deelnemers deelnemen. 

Slechte weersomstandigheden
Gelukkig hebben we in Nederland veel fantastische fietsdagen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het erg nat of koud is. Wij vinden het belangrijk dat we samen een leerzame en leuke dag hebben. Mocht je een clinic boeken en de weersomstandigheden zijn die dag slecht, dan kan je bij ons de clinic kosteloos verzetten.

Online reserveren
Via onze online reserveer pagina kan je eenvoudig een clinic boeken op je eigen niveau. Altijd kleine groepen met maximaal 4 personen waardoor individuele aandacht is gegarandeerd.

Wat klanten vinden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.