MTB clinic Yellowtail & Remmers

MTB clinic Yellowtail & Remmers

MTB clinic Yellowtail & Remmers 2048 2048 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Wat hebben we een mooie week op de mountainbike gehad. Woensdag trapte we af met een mountainbike clinic met het sportieve team van Yellowtail. Na het afstellen van de mountainbikes en een korte instructie zijn we vertrokken richting de MTB routes van Leersum. Na ruim 2,5 uur fietsen in de buitenlucht weer vol energie teruggekomen op onze locatie voor een hapje en drankje.

Donderdag mochten we de begeleiding en de mountainbikes verzorgen voor het 5e Bike-event van Mountainbike (MTB) clinic Remmers waarbij we een mooie tocht over de mountainbike routes van Amerongen hebben gereden onder de enthousiaste leiding van Erik Hulzebosch en Eddy van IJzendoorn. Op zaterdag en zondag lekker druk met de verhuur van mountainbikes. Kortom een super week!

Wil je ook een MTB tocht, clinic of Bike-event voor jouw bedrijf of relaties organiseren? We maken dan samen een mooie tocht van circa 2-3 uur door de prachtige bossen van Leersum en Amerongen. Tijdens de tocht leren we jullie de fijne kneepjes van het mountainbiken. Tussendoor hebben we voldoende stops om van de omgeving te genieten. Na het omkleden en/of douchen is er gelegenheid voor een hapje eten en een drankje

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.