MTB Clinics
Wil je goed leren mountainbiken en met meer plezier en meer vaardigheden gebruik maken van de routes van MTB Heuvelrug? Onze clinics op de mountainbike zijn er voor iedereen. Zowel voor de absolute beginner als de gevorderde mountainbiker. Ervaar werkelijke vrijheid en de enorme bevrediging van het bereiken van mooie sportieve prestaties.

Naar buiten
voor jouw
bike-experience

Kom je mee naar buiten? Stap samen met onze trainers op en duik diep de natuur in. Weg van alle stress en verplichtingen, om te ontspannen door in te spannen. Samen met een gemeenschappelijk doel, terwijl we je leren de MTB perfect onder controle te krijgen.

Ga je voor de ultieme uitdaging of wil je juist op een laag niveau opstappen? We organiseren op ieder niveau MTB clinics. Kom met ons mee naar buiten en ervaar de enorme aantrekkingskracht van een mountainbike midden in de natuur.

Onze MTB clinics op de mountainbike zijn er voor iedereen, ook met een mindere conditie. Juist dan is het een uitstekend idee om de natuur in te gaan. Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.


Waarom Nudge Cycling?

Onze clinics worden gegeven op de MTB routes van Amerongen, Leersum en Rhenen. Onze start locatie in Amerongen ligt een paar honderd meter van de mountainbike route.

Ervaren instructeurs

Nieuwe carbon mountainbikes van Olympia incl. helm

Vignetten en de vergunning van Staatsbosbeheer

Een clinic duurt ongeveer 2-3 uur

Centraal gelegen, slechts 5 minuten van de A12

Kleedruimte en douches op onze eigen locatie

Parkeergelegenheid op ons eigen terrein


Andere dag een clinic volgen?

Het is ook mogelijk om ook buiten onze agenda een MTB clinic bij ons te volgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt ons whatsappen via de groene button links onderin, bellen op nummer 0318-728143 of vraag direct een offerte aan via onderstaande button.

Wat klanten vinden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.