MTB event Lindenaar & Co

MTB event Lindenaar & Co

MTB event Lindenaar & Co 1920 2560 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Lindenaar & CO

25 mei hebben wij een fantastische dag mogen beleven met ons eerste mountainbike event van meer dan 50 personen, georganiseerd voor Lindenaar & CO Wat was het een dag om nooit meer te vergeten. De groep is niet alleen komen mountainbiken, maar heeft ook heerlijk nagenoten bij onze partner Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Zij hadden daar een heerlijk avondmaal klaar staan voor onze gasten.

50 Personen op de route….

Nu zul je vast denken wie is er nou zo gek om met 50 personen door het bos te gaan fietsen? Dat kan toch niet goed gaan.. Dat klopt met 50 personen in een treintje door het bos rijden is geen optie, daarom pakte wij dit event net zo professioneel aan als dat wij de particuliere clinics verzorgen. Wij gaan nooit in grote groepen door het bos heen, waarom? Omdat wij geloven in de kracht van individuele processen hadden wij vier groepen gemaakt gebaseerd op het niveau van de deelnemers. Per groep waren er afhankelijk van de grootte van de groep 2 á 3 instructeurs bij.

De vier groepen startte gezamenlijk en op de route vervolgden de groepen hun eigen wegen, aan het eind van de clinic kwamen de groepen weer samen om het wel een gezamenlijk uitje te houden. In het bos konden de groepen dus niet bij elkaar gehouden worden, dit komt doordat de niveaus te verschillend waren. De groepen bleven wel in de buurt van elkaar, zodat zij elkaar regelmatig tegenkwamen. Zo kon iedere groep van de andere groep genieten.

Al met al was het een fantastische dag waarin alle deelnemers een hoop geleerd hebben, maar vooral een hele hoop plezier beleefd hebben. Een teamuitje in het bos, op de mountainbike zorgt voor de meest pure vorm van verbinding.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.