Routes

MTB Leersum

in 2015 zijn de twee oude mountainbike routes van Leersum samengevoegd tot één grote mountainbike route van 18,4 kilometer met 260 hoogtemeters. De route is eenrichtingsverkeer (tegen de klok in) en is voorzien van rode pijlen.

Mountainbiken in Leersum

Mountainbiken over 18 kilometer aan offroad trails met mooie lange singletracks met een verbazende hoeveelheid hoogtemeters, dat is de mountainbike route in Leersum. Het is een prachtige uitdagende route die door het mooie natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug loopt. De route start in het Lombokbos, vlakbij onze locatie.

MTB in Leersum is echt een beleving. Wil je  genieten van deze prachtige mountainbike route in Leersum? Je kan gemakkelijk een mountainbike huren bij ons. Of doe mee aan een van onze mountainbike clinics.

MTB Route Leersum

De route start in het Lombokbos, dicht bij onze locatie in Leersum. De route bevat veel mooie lange singletracks, met op sommige plaatsen boomwortels. De hele route alvast verkennen? Lees hier de gehele routebeschrijving.

MTB Route Leersum aangepast

Op 18 juni 2021 is dit stuk bos en Leersum getroffen door een zogenaamde Valwind, waarbij duizenden bomen zijn omgewaaid. Dit betekent dat op dit moment een gedeelte van de trail niet toegankelijk is. Dit duurt waarschijnlijk nog tot midden 2022) Met onze nieuwsberichten houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lengte route

De route heeft een lengte van 18 kilometer.

Startlocatie route

De route start vlakbij de locatie van Nudge Cycling, in het Lombokbos.

MTB vignet

Op deze route is een mountainbikevignet verplicht.

MTB Clinic Leersum

Wil je goed leren mountainbiken en met meer plezier en meer vaardigheden gebruik maken van de routes van MTB Heuvelrug? Onze clinics op de mountainbike zijn er voor iedereen. Zowel voor de absolute beginner als de gevorderde mountainbiker. Ervaar werkelijke vrijheid en de enorme bevrediging van het bereiken van mooie sportieve prestaties.

Wat klanten vinden

 

Meer weten?

Heb je nog vragen? Bel, e-mail of WhatsApp ons. We horen graag van je!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.