MTB teamuitje HAN

MTB teamuitje HAN

MTB teamuitje HAN 1920 2560 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

HAN

Dinsdag 4 juli hebben wij het teamuitje voor de docenten van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement van de HAN in Nijmegen georganiseerd. De docenten hebben zich beeldig als leerlingen gedragen, want wat was het een toffe dag!

De Proloog

De clinic startte om 10:00 onder het genot van een kop koffie bij De Proloog, want ja dit was onze eerste bedrijfs clinic vanuit onze nieuwe locatie! Vanaf 1 juli heeft Nudge Cycling gedag gezegd tegen de locatie in Leersum. Voor de meeste die Nudge al langer kennen, kan dit als een schok aankomen. Het was namelijk een perfecte locatie, dicht bij de route Leersum en van alle gemakken voorzien. Waarom wij toch zijn verhuisd? De locatie werd te klein voor de grotere bedrijfsevents! Deze events draaide wij al een tijdje bij fiets café De Proloog in Amerongen.

De docenten van de HAN hadden dus de primeur om het eerste teamuitje sinds de verhuizing te volgen in de Proloog. Wat was het een succes! De luxe koffie, het gebak en de lunch achteraf viel zeer goed in de smaak!

De clinic

De docenten kwamen met 15 man sterk en gingen samen met vier instructeurs de mountainbike route van Leersum op. Door het niveauverschil was er van tevoren afgesproken één segment met zijn alle te rijden en vanaf daar op te splitsen op basis van twee groepen. De groepen werden op snelheid ingedeeld. Door genoeg instructeurs mee te nemen is dit mogelijk en is er voor ieder niveau uitdaging te vinden in de clinic. De groepen blijven wel bij elkaar in de buurt om de groepsdynamiek te behouden.

De clinic ging voornamelijk over het aanleren van de basistechnieken zoals het bochtenwerk, cadans houden en soepel over de route manoeuvreren. Tijdens een teamuitje is dat vaak al voldoende. De snellere groep heeft dezelfde technieken geleerd, met een hoger gemiddelde. Beide groepen hebben het heel leuk gehad en veel geleerd. Iedereen wil achteraf vaker mountainbiken en dat is het grootste compliment dat je kan krijgen!

Lunch!

Zoals eerder benoemd hebben de groepen bij terugkomst heerlijk op het terras van De Proloog in de zon geluncht. Uiteraard nadat zij onder de douche waren opgefrist. De heerlijke verse broodjes smaakte na de douche erg goed en ook De Proloog viel goed in de smaak. Al met al was het voor beide partijen een top dag! De docenten hebben veel geleerd en voornamelijk heel veel plezier beleefd op de prachtige routes van de Utrechtse Heuvelrug en wij hebben een extra bevestiging gekregen dat de samenwerking met De Proloog een uitstekende keuze is!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.