Wielerevent Sigma Coatings

Wielerevent Sigma Coatings

Wielerevent Sigma Coatings 1920 2560 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Sigma Coatings

8 juni 2023 heeft het eerste Nudge Cycling wielerevent plaatsgevonden! Wat was dit ongelofelijk tof om te organiseren. Samen met Gert Jacobs hebben wij een fantastische dag voor Sigma Coatings neergezet. Een gedeelte van de aanwezige ging wielrennen en de andere gingen Golfen. Golfen was altijd de oorspronkelijke activiteit, maar dit jaar kwam daar wielrennen bij.

Wat komt erbij kijken?

Het was voor ons de eerste keer dat wij een wielerevent gingen organiseren. Om het event helemaal compleet te maken hebben wij Gert Jacobs er vanaf het begin bij betrokken. Gert organiseert zelf ook soortgelijke events. Allereerst moest er een opzet gemaakt worden hoe de dag ingedeeld kon worden samen met het Golf gedeelte. Dit kon in overeenstemming met De Golfbaan Het Rijk van Nunspeet prachtig gerealiseerd worden. Van tevoren moesten er twee rondes van 40 km uitgestippeld worden, die ook voor de volgauto van Gert te rijden was. Ja dat lees je goed er was een volgauto mee om vette beelden te schieten en bij pech fietsen te wisselen. Uiteraard moesten de diverse groepen ook begeleid worden, deze instructeurs waren afkomstig van Nudge Cycling en elke groep had twee begeleiders. 

De dag zelf

Wat was het een heerlijke warme dag om te kunnen genieten van de twee rondes. De groepen werden bij elkaar geroepen en de snelste groep begon natuurlijk om gevolgd te worden door de langzamere groepen. De volgauto wisselde fanatiek af tussen de groepen en was dus altijd dicht bij elke groep. Wat zijn er ook mooie beelden geschoten van de wielrenners Vooral de voorbijgangers vonden het er supercool uitzien, want wat werd de volgauto vaak nagekeken. De eerste ronde was de ronde om het meer van Nunspeet en wat was dit ongelofelijk bikkelen met de wind bij het meer! Dat was een opoffering voor het prachtige uitzicht over het hele meer!

Uiteindelijk zat de eerste ronde erop en eindigde de eerste 40km met gebak op de Golfbaan. Toen de laatste groep aankwam vertrok de eerste groep alweer om de voorsprong aan te houden. Het tweede rondje ging meer door de bossen om ook de andere kant van Nunspeet bereden te hebben. Tijdens dit prachtige rondje zat er ook een sprintmoment tussen en wat was het fantastisch om de deelnemers te zien strijden alsof zij de Tour de France reden!

Al met al was het een zeer geslaagde dag voor Sigma Coatings, maar ook voor ons! Wij kijken nog steeds met veel plezier de beelden terug hoe wij ons eerste Nudge Cycling wielerevent hebben georganiseerd! Wij zullen dit soort events voortaan zeker vaker organiseren!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.