MTB clinics Nudge Cycling

MTB clinics Nudge Cycling

MTB clinics Nudge Cycling 1920 2560 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Ontdek de kracht van onze mountainbike clinics!

Ben je klaar om de sport te ervaren en de prachtige natuur te verkennen op onze olympia’s of jouw eigen mountainbike? Nudge Cycling biedt MTB clinics voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden en voor alle (zakelijke)teams. Dat allemaal in de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Waarom een MTB clinic van Nudge Cycling?

  • Ervaren instructeurs: Ons team van ervaren instructeurs leert je alle kneepjes van het vak, met oog voor detail en veiligheid.
  • Gevarieerd aanbod: We bieden clinics voor beginners, gevorderden en iedereen daartussen. Of je nu wilt leren remmen en schakelen of je wilt je Strava records verbeteren, we hebben een clinic die bij je past.
  • Prachtige locaties: Naast onze diverse locaties gelegen op de Utrechtse Heuvelrug zijn wij flexibel en bieden wij ook clinics aan op een door jouw opgegeven locatie.
  • Leer in een leuke sfeer: We zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor je op een natuurlijke wijze van elkaar leert.

Welke clinics bieden we aan?

Waarom kiezen voor een clinic van Nudge Cycling?

Er zijn diverse opties als het gaat om een mountainbike clinic boeken. Wij doen alles vanuit onze passie die al ver voor Nudge ontstaan is. Dat stralen wij graag uit naar onze klanten.

Een woord vanuit de KNMI:

Nudge Cycling is van alle markten thuis! Ze hebben een volledig event voor ons georganiseerd en vanaf het moment van binnenkomst tot aan vertrek was alles piekfijn in orde. Professionals op én naast de fiets. De MTB clinic werd aangeboden op verschillende niveaus en de natuurliefhebbers konden een inspirerende wandeling met boswachter Rein maken. De middag werd afgesloten met een foodtruck op locatie. Zelfstandige ondernemers met passie en hart voor MTB, natuur én goed eten.

Lees hieronder verder voor meerdere reviews.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.