Op pad met de boswachter
Leerzaam de Utrechtse Heuvelrug op


Op pad met de Boswachter?

Ontdek de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug

op een onvergetelijke manier met onze begeleide boswachter tochten. Ben je een natuurliefhebber die ook van wandelen houdt? Dan is deze wandeltocht met ervaren gidsen perfect voor jou! Ervaar de overweldigende schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug terwijl je samen met boswachter Rein Zwaan en bioloog Marc van der Linden op verkenning gaat.

MTB tocht of toch een wandeltocht?

Onze deskundige gidsen kennen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug als geen ander. Ze delen niet alleen hun kennis over de geschiedenis van het gebied, maar nemen je ook mee op een boeiende ontdekkingsreis langs de unieke flora en fauna die dit gebied te bieden heeft. Laat je verrassen door de natuurlijke pracht terwijl je geniet van een ontspannen wandeltocht of MTB  tocht met gelijkgestemde natuurliefhebbers. Schrijf je in voor onze wandeltochten en ontdek de verborgen schatten van de Utrechtse Heuvelrug.

De omgeving

Ontdek de adembenemende natuur van de Utrechtse Heuvelrug met onze exclusieve begeleide mountainbiketochten! Ben jij een gepassioneerde natuurliefhebber én een fervent mountainbiker? Dan is deze MTB-ervaring perfect op maat gemaakt voor jou! Verken de overweldigende schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug onder leiding van ervaren gidsen, waaronder boswachter Rein Zwaan en bioloog Marc van der Linden.

De tocht

Onze ervaren gidsen kennen de Utrechtse Heuvelrug als hun broekzak en staan klaar om hun diepgaande kennis te delen. Ontdek niet alleen de rijke geschiedenis van het gebied, maar laat je ook betoveren door de unieke flora en fauna tijdens deze avontuurlijke mountainbiketocht of wandeltocht. Ga mee op een opwindende ontdekkingsreis door de weelderige bossen en geniet van het beste wat de natuur te bieden heeft.

Slechte weersomstandigheden
Er zijn gelukkig veel fantastische fietsdagen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat het erg nat of koud is. Wij vinden het belangrijk dat we samen een leerzame en leuke dag hebben. Mocht je deze begeleide MTB-tocht boeken en de weersomstandigheden zijn die dag erg slecht, dan kan je de tocht kosteloos verzetten.

Online reserveren
Via onze online reserveer pagina kan je eenvoudig een begeleide tocht of clinic boeken. Altijd kleine groepen met waardoor individuele aandacht is gegarandeerd.

Schrijf je vandaag nog in voor onze exclusieve mountainbiketochten en beleef een onvergetelijk avontuur op de Utrechtse Heuvelrug. Ontmoet gelijkgestemde natuur- en mountainbikeliefhebbers terwijl je de paden trotseert en de prachtige natuurlijke omgeving verkent. Word één met de natuur op de Utrechtse Heuvelrug!


Handige weetjes!

Direct aan de Utrechtse Heuvelrug MTB routes

Persoonlijke aandacht, veel ruimte voor vragen

Een begeleide tocht duurt circa 2,5 uur

Centraal gelegen, slechts 5 minuten van de A12

Kleedruimtes op locatie

Gratis parkeren

Huur carbon mountainbikes van Olympia incl. helm voor € 25,00

Wil je op een andere dag of tijdstip een begeleide tocht bij ons volgen? Of op zoek naar leerzaam teamuitje op een andere dag? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt ons whatsappen via de groene button links onderin, bellen op nummer 0318-728143  of vraag direct een offerte aan via onderstaande button.

Wat klanten vinden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.