Mountainbike clinic voor Lindenaar & Co

Mountainbike clinic voor Lindenaar & Co

Mountainbike clinic voor Lindenaar & Co 1920 2560 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Mountainbike clinic: Volledig verzorgde relatie dag

Op donderdag 23 mei beleefden medewerkers en relaties van Lindenaar & Co een onvergetelijke mountainbike ervaring met Nudge Cycling. Tijdens een mountainbike clinic op de Utrechtse Heuvelrug, georganiseerd vanuit Mas Montagne Amerongen, leerden de deelnemers niet alleen de basis van het mountainbiken, maar genoten ze ook van de prachtige natuur en natuurlijk elkaars gezelschap.

Een mountainbike clinic voor elk niveau

De ervaren instructeurs van Nudge Cycling verdeelden de deelnemers in 4 groepen, op basis van hun mountainbike-ervaring en conditie. Zo kon iedereen op zijn of haar eigen tempo de uitdagingen van MTB route Amerongen aangaan. Beginners kregen de basisprincipes van het mountainbiken onder de knie, terwijl gevorderden dit op hogere snelheden leerden.

Leren mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug

Onder begeleiding van de ervaren instructeurs verkende elke groep de route. De prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug vormde het decor voor een middag vol plezier. De afwisselende trails met steile hellingen, scherpe bochten en technische secties zorgden voor voldoende uitdaging voor alle niveaus.

Gezellige afsluiting MTB clinic met BBQ

Na de clinic konden de deelnemers douchen en op adem komen in Mas Montagne. Na het douchen genoten de deelnemers van een heerlijke BBQ. De perfecte gelegenheid om na te praten over de mountainbike clinic en de banden met collega’s en relaties te versterken.

Mountainbike clinic met Nudge Cycling: een aanrader!

Een woord van Lindenaar & Co:

Afgelopen donderdag, 23 mei, vond ons jaarlijkse L&Co mountainbike evenement weer plaats. Dankzij de sportieve inzet en het enthousiasme van iedereen hebben we de prachtige Utrechtse bossen verkend.

Graag willen wij Nudge Cycling bedanken voor het geven van de MTB clinic. De dag werd afgesloten met een geslaagde BBQ en borrel. We kijken met veel voldoening terug op een succesvolle editie!

Waarom kiezen voor een mountainbike clinic met Nudge Cycling?

  • Leuk en uitdagend voor alle niveaus
  • Ontdek de prachtige natuur
  • Leer nieuwe skills
  • Versterk de teamspirit
  • Gezellige afsluiting met BBQ

Ben je ook op zoek naar een originele en uitdagende teambuildingactiviteit voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!

Sportief teamuitje Mas Montagne
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.