Opening MTB-Trail Lombok Leersum

Opening MTB-Trail Lombok Leersum

Opening MTB-Trail Lombok Leersum 2143 2403 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Opening MTB route Lombokbos

Het nieuwe stuk Lombokbos is geopend. Binnenkort word dit heugelijke feit gevierd met een kleine officiële ceremonie maar het is nu al mogelijk het te rijden.

Na de storm in Leersum van 18 juni 2021 is er een lange weg af- en aangelegd om hier weer te staan. Vanaf begin juli is er hard gewerkt om de route af te krijgen. Er zijn veel herstelwerkzaamheden gedaan.  Door een combinatie van (nog) bestaande en nieuwe stukken is er weer een schitterend stuk trail “teruggegeven” aan de Route Leersum. De oorspronkelijke opening was al veel eerder gepland maar door de aanhoudende droogte waren we genoodzaakt dit uit te stellen.

Mooiste stuk MTB-trail Leersum

Volgens sommigen was dit stuk “vroegah” 1 van de mooiste stukken op de Heuvelrug. Met wat we horen van vroege testers denken we dat het nu niet minder mooi is, integendeel.Het is nieuw dus wees de eerste keer dat je hier gaat mountainbiken voorzichtig.

Veel plezier op de route!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.