Een team
van specialisten

Mels Kooijman en Thom Hilhorst zijn nu de drijvende krachten achter Nudge Cycling. Oorspronkelijk is Nudge Cycling opgericht door Maurice Hilhorst en Ruud Onink. Onze instructeurs zijn ervaren mountainbikers met uitgebreide expertise in topsport, fitness, gezondheid en fysiotherapie, en ze hebben ruime ervaring in mountainbike-instructie en -wedstrijdsport.

Dankzij onze diepgaande kennis van mountainbiken kunnen we hoogwaardige mountainbike clinics aanbieden, ongeacht je niveau, of je nu een beginnende fietser bent of al ervaring hebt op de trails. Bovendien bieden we ook speciale mountainbike clinics voor bedrijven, zodat teams hun vaardigheden kunnen verbeteren en tegelijkertijd teamwork kunnen versterken. Ontdek hoe Nudge Cycling je mountainbikevaardigheden kan verbeteren met onze deskundige instructeurs en boeiende clinics.


Laten we kennismaken
 

Nudge Cycling & De Proloog

Nudge Cycling is gevestigd in het fietscafé ”De Proloog” in Amerongen. Net onderaan de Amerongse Berg, op 500 meter van de mountainbike routes Leersum en Amerongen.

Voorheen was Nudge gevestigd in Leersum, maar sinds 1 juli hebben wij besloten onze krachten te bundelen met De Proloog. Wij hebben onze grote evenementen altijd vanuit De Proloog georganiseerd. Het fietscafé is voor ons dan ook geen onbekend terrein. Door onze professionele (mountainbike) organisatie te koppelen aan een fietscafé met vele mogelijkheden binnenshuis, ontstaat er een super chemie.

Deze chemie is ook zeker te voelen tijdens de evenementen! Meer weten over De Proloog? Neem dan zeker ook een kijkje op de website via de onderstaande knop.

Nudge Cycling & De Proloog

De Proloog is geen standaard café. Bij De Proloog is véél meer mogelijk; met een sporthal, een theaterzaal en vergaderruimtes onder één dak is het de ideale locatie voor een feestje, vergadering, clinic of sportevenement.

Door de mogelijkheden binnenshuis zijn er eindeloze opties voor ieder soort evenement. Niks is te gek en alles is mogelijk. De samenwerking tussen Nudge en De Proloog komt door de diverse mogelijkheden goed tot zijn recht en heeft geresulteerd in fantastische mountainbike & wieler gerelateerde evenementen. Denk hierbij aan mountainbike clinics, teamuitjes, teambuilding en wielerevents. Neem ook zeker een kijkje bij ”nieuws” om een indruk te krijgen van de evenementen.

Enthousiast geworden? Vraag dan dan vrijblijvend een offerte op via de onderstaande knop.

Enthousiast om elkaar beter te leren kennen?

Mountainbiken midden in de natuur. Kom met ons mee naar de Utrechtse Heuvelrug.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.