Clinics

Wil je goed leren mountainbiken en met meer plezier en meer vaardigheden gebruik maken van de routes van MTB Heuvelrug? Onze clinics op de mountainbike zijn er voor iedereen. Zowel voor de absolute beginner als de gevorderde mountainbiker. Ervaar werkelijke vrijheid en de enorme bevrediging van het bereiken van mooie sportieve prestaties.

Naar buiten
voor jouw
bike-experience

Kom je mee naar buiten? Stap samen met onze trainers op en duik diep de natuur in. Weg van alle stress en verplichtingen, om te ontspannen door in te spannen. Samen met een gemeenschappelijk doel, terwijl we je leren de MTB perfect onder controle te krijgen.

Ga je voor de ultieme uitdaging of wil je juist op een laag niveau opstappen? We organiseren MTB Clinics op ieder niveau. Kom met ons mee naar buiten en ervaar de enorme aantrekkingskracht van een mountainbike midden in de natuur.

Onze clinics op de mountainbike zijn er voor iedereen, ook met een mindere conditie. Juist dan is het een uitstekend idee om de natuur in te gaan. Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.


Masterclass Mountainbiken

Mountainbiken draait om balanceren. Met ultieme controle en in een soepele flow, dankzij subtiele bewegingen met meer dan alleen je benen. We leren je hoe je heel je lichaam gebruikt, voor een combinatie van kracht en techniek.


Meld je aan

Meld je aan voor onze MTB Clinics. Check in onze agenda wanneer we weer naar buiten gaan.

En heb je nog vragen? Bel, e-mail of WhatsApp ons. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.