Groepstrainingen - Nudge Cycling

Groepstrainingen

Onze trainers leren je alles. Ze kijken hoe je beweegt, naar je houding en wat je kunt verbeteren. Ze drijven je tot het uiterste, maar leren je ook te genieten van het mountainbiken en de omgeving.

Samen buiten sporten

Samen buiten trainen op de mountainbike en genieten van de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug. De perfecte manier om te werken aan je gezondheid.  Mountainbiken is goed voor je longen, je gewrichten, je rug, je hart en bloedvaten… Allemaal mooi en aardig natuurlijk, dat mountainbiken gezond is. Maar een andere, erg fijne bijkomstigheid is dat je met mountainbiken veel calorieën verbrand.

De groepen bestaan uit maximaal 10 personen onder begeleiding van ervaren trainers. De trainingen zijn geschikt zowel voor de absolute beginner als de gevorderde mountainbiker. We begeleiden de groep altijd met 2 trainers waardoor persoonlijk aandacht gegarandeerd is.

Sportieve en gezellige sfeer

Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.


Samen mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug?

Vul het online contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende intake afspraak. We horen graag van je!

Doelstellingen behalen

Als team

Onze vitaliteitsprogramma’s voor teams helpen de doelstellingen van jouw organisaties te behalen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.