Mountainbike huren - Nudge Cycling

Mountainbike huren

Wil je goed leren mountainbiken en met meer plezier en meer vaardigheden gebruik maken van de routes van MTB Heuvelrug? Onze clinics op de mountainbike zijn er voor iedereen. Zowel voor de absolute beginner als de gevorderde mountainbiker. Ervaar werkelijke vrijheid en de enorme bevrediging van het bereiken van mooie sportieve prestaties.

Naar buiten
voor jouw
bike-experience

Wij zijn echte mountainbike liefhebbers. De mountainbikes die we in de verhuur hebben, zijn fietsen waar we zelf super enthousiast en blij van worden.

Dus bij ons geen afgetrapte “vrijgezellenfeestje” fiets, maar sportieve carbon mountainbikes. Met goede schijfremmen, moderne schakeltechniek en tubeless banden (geen binnenband).

Om een leuke dag op de routes van MTB Utrechtse Heuvelrug te beleven, is een goede mountainbike belangrijk. Je wilt namelijk een optimale beleving en daarom is een hoogwaardige mountainbike met de juiste afstelling noodzakelijk.


Masterclass Mountainbiken

Mountainbiken draait om balanceren. Met ultieme controle en in een soepele flow, dankzij subtiele bewegingen met meer dan alleen je benen. We leren je hoe je heel je lichaam gebruikt, voor een combinatie van kracht en techniek.


Meld je aan

Meld je aan voor onze MTB Clinics. Check in onze agenda wanneer we weer naar buiten gaan.

En heb je nog vragen? Bel, e-mail of WhatsApp ons. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.