MTB Verhuur
Om de routes van MTB Utrechtse Heuvelrug te beleven

Wij zijn echte mountainbike liefhebbers. De mountainbikes die we in de verhuur hebben, zijn fietsen waar we zelf super enthousiast en blij van worden. Dus bij ons geen afgetrapte “vrijgezellenfeestje” fiets, maar echte sportieve mountainbikes. Met goede schijfremmen, moderne schakeltechniek en meestal tubeless banden (geen binnenband).

Om een leuke dag op de routes van MTB Utrechtse Heuvelrug te beleven, is een goede mountainbike belangrijk. Je wilt namelijk een optimale beleving en daarom is een hoogwaardige carbon mountainbike van Olympia met de juiste afstelling noodzakelijk.

Op de dag van de verhuur ontvangen we je op onze locatie, direct aan de  MTB route Leersum. Wij stellen de fiets volledig op jouw lichaam af en zetten de banden op de juiste druk in verhouding met je lichaamsgewicht.

Na afloop nemen wij de mountainbike weer in ontvangst en heb je de mogelijkheid om je bij ons om te kleden en te douchen. En uiteraard daarna koffie, thee of iets verfrissends.

Wil je een mountainbike huren maar is de dag niet beschikbaar?

Het is in overleg mogelijk om buiten onze openingstijden MTB’s  bij ons te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt ons whatsappen via de groene button links onderin, mailen (info@nudgecycling.nl) of bellen op nummer 0318-728143

Onze verhuur MTB’s

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.