Pink Elephant & Navara

Pink Elephant & Navara

Pink Elephant & Navara 1024 576 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Pink Elephant & Navara

De deelnemers hadden zo hard gefietst dat zij spontaan roze olifanten zagen… Nee wat een heerlijke groep was dit! Een mooie combinatie tussen twee bedrijven die op dezelfde dag langskwamen. Navara komt regelmatig op de eerste van de maand langs en Pink Elephant wilde ook graag 1 juni langskomen. Dan moeten wij dat natuurlijk gewoon regelen!

Pink Elephant

De organisator Maurice was aangesteld om een teamuitje te regelen. Het team had voorheen al vaker een mountainbike teamuitje gevolgd elders in Nederland. Ditmaal wilde zij de Utrechtse Heuvelrug ontdekken met het team. Na een paar keer telefonisch contact was het zeker, wij mochten een prachtige compleet verzorgde dag organiseren.

Op pad

Van tevoren was al besproken dat de groep onderling een groot niveauverschil heeft qua conditie en techniek. Om de groep wel in teamverband te laten vertrekken is het eerste segment meerdere keren samen gefietst. Na een aantal runs, werden de deelnemers verdeeld over twee groepen. Vanaf dat moment was het aan de instructeurs om beide groepen een onvergetelijke ervaring te geven.

Bij de snellere groep zaten deelnemers met eigen bikes die al veel ervaring hadden. Dit maakte het voor de instructeurs van de snelle groep interessant. De deelnemers met huurfietsen die wel bij de snellere groep aansloten, hadden niet hetzelfde niveau als degene met eigen fietsen. Het is dan voor de instructeurs heel belangrijk om van de groep in geheel te houden, zodat de deelnemers met minder ervaring meekomen met de groep. De ervaren rijders worden enthousiast gehouden met gevorderde technieken, die normaliter niet aanbod komen tijdens een teamuitje.

Compleet verzorgde dag?

Mountainbiken is niet het enige wat wij hebben mogen verzorgen voor Pink Elephant. Om de dag gezamenlijk af te sluiten was er van tevoren afgesproken om een pastadiner te organiseren. Hiervoor hebben wij Chef Impie als partner. Hij had een heerlijke pasta bolognese, pasta carbonara en een lasagne bereidt voor de deelnemers. De deelnemers konden na afloop opfrissen onder de douche en daarna aanschuiven in de heerlijke avondzon.

Navara

Navara komt regelmatig bij ons langs voor een clinic. Deze clinics draaien voornamelijk om teambuilding. Wanneer er nieuwe werknemers zijn wordt het team meegenomen op een mountainbike clinic.

Teambuilding

Door het team direct op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers een teambuildingactiviteit te laten doen, ontstaat er direct een natuurlijke manier van verbinding. De deelnemers zijn namelijk op de fiets allemaal gelijk aan elkaar, er heerst geen hiërarchie zoals die op werkvloer wellicht wel heerst.

De clinic

Tijdens deze clinics draait het dus echt om de mensen en de verbinding die zij onderling aan gaan door met elkaar op pad te gaan. Het mountainbiken realiseert dit door met zijn alle bezig te zijn met het sporten en niet te denken aan de alledaagse bezigheden. Vooral bij de terugkerende klanten kunnen wij dit mooi verwezenlijken. Door het net als Navara op de eerste werkdag in te zetten vallen de nieuwe werknemers direct goed in het team. Wij zijn erg trots om dit soort clinics voor het team van Navara te organiseren en andere (management)teams te organiseren!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.