RTC mountainbike clinic

RTC mountainbike clinic

RTC mountainbike clinic 2048 2048 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Terugkijken met Flip

Flip Dikker was een van de deelnemers van de 1e – door en met Nudge Cycling georganiseerde – RTC MTB-clinic vrijdag 4 november jl.

Hoe was het, Flip?
“Superleuk!
Eerst al om samen vanuit Wijk naar Leersum te fietsen en dan daar zo hartelijk te worden ontvangen. Het gaf mij echt een soort van clubhuis-gevoel; lekkere koffie, heerlijke taart erbij, echt super.
En wat ik ook echt goed vond: voor vertrek richting bos en clinic, eerst een heel secure inspectie van onze fietsen. Veiligheid staat bij hun voorop!”

Je klinkt enthousiast, wat springt er nu uit?
Wat mij heel erg aansprak; het was geen vooraf strak programma was. We startten met voor ieder de persoonlijk vraag: wat wil je leren, waar wil je beter worden? Daarmee wordt het heel persoonlijk en krijg je maatwerk.
Daarnaast zijn Ruud en Marc 2 fantastische trainers, enthousiast, kijken goed, coachen in het moment en zorgen daardoor dat iedereen aan z’n trekken komt en bij blijft.
En ja, eerlijk is eerlijk: Leersum is natuurlijk wel een van de mooiste parcoursen van Nederland om je nog verder te ontwikkelen.
Leuk dat de groep werd gesplitst, vervolgens kort fietsen om te kijken “wat voor vlees er in de kuip zit” zodat je vervolgens de voor jouw meest relevante dingen gaat leren.
Zo begon ik als de snelste, maar met de meeste fouten; Marc heeft mij van daaruit veel laten leren. Ik kijk heel enthousiast en tevreden terug!”

Tip voor andere RTC’er ?
Dit is een geweldige kans om op maat tips te krijgen en daardoor beter en veiliger te worden op een mountainbike. Het bied je de mogelijkheid om met meer gevoel, minder moeite, meer ontspannen, dus minder angst en daarmee veiliger over een MTB-track te rijden. Sneller komt vanzelf, haha!
Ik ga zeker nog naar de 2e clinic!
Er zijn -geloof ik – nog plekken dus ik zou zeggen: aanmelden ………..!!

Wil je ook een MTB tocht, clinic of Bike-event voor jouw club, bedrijf of relaties organiseren? We maken dan samen een mooie tocht van circa 2-3 uur door de prachtige bossen van Leersum en Amerongen. Tijdens de tocht leren we jullie de fijne kneepjes van het mountainbiken. Tussendoor hebben we voldoende stops om van de omgeving te genieten. Na het omkleden en/of douchen is er gelegenheid voor een hapje eten en een drankje

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.