Voor medewerkers

Hoe fit en gezond voel jij je? Ervaar je blokkades om het beste uit jezelf te halen? We buigen het ontevreden en uitputtende gevoel om naar meer vitaliteit en een gezonde basis die het fundament legt voor betere prestaties.

Bouwen
vanuit een
healthcheck

Met de belangrijke Healthcheck brengen we de huidige situatie in kaart. We doen een nulmeting, van waaruit we je helpen een belangrijke verandering door te maken. We zetten de volgende stap naar een betere gezondheid, meer vitaliteit of om de werkdruk en stress naar acceptabele niveaus terug te brengen.

We gebruiken wetenschappelijke metingen zoals die van de Heartrate Variability om stress inzichtelijk te maken. Het helpt je de balans in jouw lichaam terug te vinden. Onze aanpak helpt de resultaten bij te houden, waarmee we de vooruitgang concreet in beeld brengen. We stellen de juiste stappen voor om iedere uitdaging te behalen, waarmee je wint aan vertrouwen, vitaliteit en een betere gezondheid.

Stap-voor-stap
naar meer vitaliteit

Dankzij onze stap-voor-stap aanpak houden we het haalbaar en zijn het toch prestaties om trots op te zijn. Als je momenteel weinig conditie hebt of een ontevreden gevoel ervaart, bijvoorbeeld door te veel stress en een te hoge werkdruk. Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid en vitaliteit. Individueel en op maat, door goed te luisteren naar wat jij nodig hebt om de stap te zetten.


Solo aan de slag met onze vitaliteitsprogramma’s?

Solo aan de slag met onze vitaliteitsprogramma’s? Bel, mail of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

0318 728143

info@nudgecycling.nl

Doelstellingen behalen

Als team

Onze vitaliteitsprogramma’s voor teams helpen de doelstellingen van jouw organisaties te behalen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.