Mountainbike clinic NS

Mountainbike clinic NS

Mountainbike clinic NS 1200 1600 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Mountainbike clinic Railsport: sportief teamuitje op de Utrechtse Heuvelrug

Op 21 april organiseerde Nudge Cycling samen met Railsport, partner van de NS, een mountainbike clinic voor de NS haar medewerkers. Met meer dan 200 enthousiaste deelnemers was het een geslaagd sportief teamuitje op de Utrechtse heuvelrug.

De dag begon bij het BBQ-restaurant boven op de Utrechtse Heuvelrug, slechts een paar minuten van de MTB-route Leersum vandaan. Hier werden de deelnemers in verschillende groepen van circa 10 personen ingedeeld.

Vooraf konden de deelnemers zich inschrijven voor twee groepsactiviteiten:

  • Basis mountainbike clinic:

Onder begeleiding van ervaren instructeurs gingen de groepen de mountainbike route Leersum op. Hier leerden ze de basistechnieken van het mountainbiken, zoals remmen, klimmen en uitdagende afdalingen.

  • Boswachter clinic:

Tijdens deze clinic gaf hoofdboswachter Rein Zwaan een workshop over de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. De deelnemers gingen op een wat ontspannenere mountainbiketocht en leerden alles over de flora en fauna van de prachtige Heuvelrug.

Grootste teamuitje georganiseerd door ons!

Om ervoor te zorgen dat niet alle deelnemers in een treintje achter elkaar reden, waren er drie tijdsloten voor meerdere groepen.  Zo kon iedereen op zijn of haar eigen tempo genieten van de clinic. Zo hadden andere recreanten ook geen last van het teamuitje.

Een woord vanuit Railsport en de deelnemers

De reacties van de deelnemers waren erg positief. “Ik heb ontzettend veel geleerd”, aldus een van de deelnemers. “En het was ook nog eens heel erg leuk om met mijn collega’s op stap te gaan.” Een andere deelnemer vond de boswachter clinic erg interessant. “Ik wist niet dat er zoveel moois te zien was op de Utrechtse Heuvelrug.”

”21 april heeft Nudge Cycling samen met Railsport de MTB-clinic verzorgd. Ik kan niets anders schrijven dan dat ze dat met vol elan hebben gerealiseerd met uitsluitend enthousiasme en technisch bekwame instructeurs.  Dank voor jullie inzet en afronding van dit gezamenlijk goed georganiseerde evenement.”

Mooie woorden van Remko Ebbeling directeur van Railsport.

Teamuitje Utrechtse Heuvelrug
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.