Tweedaagse mountainbike clinic Bron Juwelen

Tweedaagse mountainbike clinic Bron Juwelen

Tweedaagse mountainbike clinic Bron Juwelen 1800 2400 Nudge Cycling | MTB huren | MTB clinic | Gravelbike huren | Utrechtse Heuvelrug

Tweedaagse mountainbike clinic bron Juwelen

Wat een juweel van een clinic was dit! Bron Juwelen kwam niet eenmaal, maar tweemaal langs in één week. Bron Juwelen is een toonaangevend Nederlands juwelenmerk met eigen productie in
Schoonhoven. Er wordt jaarlijks een uitje georganiseerd om de Juweliers uit hun comfort zone te halen. Dit jaar was dat voor de Duitse juweliers mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug.

Duitse clinic?

Via onze partner Culinair Landgoed Broekhuizen kwam Bron Juwelen bij ons terecht! Voorafgaand werd gevraagd of wij ook clinics in het Duits gaven… dit deden wij voorheen niet, maar vanaf de clinic voor Bron Juwelen wel! Kwam de ski-ervaring van de instructeurs toch nog van pas! De clinic werd opgedeeld over twee dagen, omdat er twee groepen waren gemaakt die op andere dagen aankwamen op het landgoed. Naast een fantastische clinic hadden zij ook een overnachting in het hotel.

De clinics

De eerste week van mei was een supertoffe week met de tweedaagse mountainbike clinic voor Bron Juwelen, de cursisten waren helemaal onder de indruk wat de Nederlandse mountainbike routes te bieden hebben. De twee groepen bestonden uit 15 deelnemers. Een aantal om een alle kanten op te kunnen op de trails. Beide dagen lagen de niveaus onderling dicht bij elkaar. De groepen werden dan ook niet opgesplitst maar bij elkaar gehouden. De deelnemers kende elkaar enkel van het jaarlijkse event. Het was dan ook juist heel leuk om deelnemers bij elkaar te houden, want wat werden er mooie banden opgebouwd. Nudge Cycling staat niet alleen voor het aanleren van de sport, maar ook voor natuurlijke teambuilding.

Gezelligheid op en af de trails.

Door de natuurlijke vorm van teambuilding werd het op de routes al erg gezellig. Er werd veel gelachen en naast het aanleren van de techniek was er veel ruimte voor gezelligheid. De gezelligheid hield na de clinic niet op! Beide dagen werden de clinics afgesloten met een heerlijk koud drankje in de lentezon. De deelnemers en de instructeurs hebben de clinics nabesproken en vooral de deelnemers hadden nu de kans wat meer over hunzelf te vertellen, want dat vinden de instructeurs misschien nog wel het mooiste van hun werk.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.