MTB Verhuur
Om de MTB routes van de Utrechtse Heuvelrug optimaal te ervaren

Mountainbike verhuur in Leersum en Amerongen

Wij zijn echte mountainbike liefhebbers. De mountainbikes die we in de verhuur hebben, zijn fietsen waar we zelf super enthousiast en blij van worden.

Dus bij ons huur je geen afgetrapte “vrijgezellenfeestje” mountainbike, maar sportieve carbon 29″ mountainbikes. Met goede schijfremmen, moderne 1x 12 schakeltechniek en tubeless banden (geen binnenband). Wij verhuren uitsluitend nieuwe mountainbikes, onze mountainbikes worden ieder seizoen vervangen.

Om een leuke dag op de routes van MTB Utrechtse Heuvelrug te beleven, is een goede mountainbike huren belangrijk. Je wilt namelijk een optimale beleving en daarom is een hoogwaardige mountainbike met de juiste afstelling noodzakelijk.

Hoe werkt mountainbike verhuur?

Op de dag van de verhuur ontvangen we je op onze locatie, circa 500 meter van de MTB route Leersum en MTB route Amerongen Wij stellen de fiets volledig op jouw lichaam af en zetten de banden op de juiste druk in verhouding met je lichaamsgewicht. Je kan kiezen of je met klikpedalen (SPD) of normale pedalen wilt fietsen.

Na afloop nemen wij de mountainbike weer in ontvangst en heb je de mogelijkheid om je bij ons om te kleden en te douchen. En uiteraard daarna koffie, thee of iets verfrissends.

De openingstijden van onze verhuur zijn:

  • Maandag 09:00 – 21:00
  • Dinsdag 09:00 – 21:00
  • Woensdag 09:00 – 21:00
  • Donderdag 09:00 – 21:00
  • Vrijdag 09:00 – 21:00
  • Zaterdag 09:00 – 21:00
  • Zondag 09:00 – 21:00

Voor reserveringen van mountainbikes buiten onze openingstijden kan je bellen met 0318-728143 of appen via de groene knop aan de linkerzijde.

Wat klanten vinden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.