Gravelbike verhuur


Ontdek de Utrechtse Heuvelrug gravelpaden!

De Utrechtse Heuvelrug kent prachtige natuur. Van Heideheuvels tot aan ongerepte stukken bos. Deze natuur is niet alleen op de mountainbike trails te verkennen, maar ook op de gravelbike! Er lopen diverse gravelpaden door de Utrechtse Heuvelrug. Een dag er op uit is dan ook geen zeker straf.

Bij Nudge Cycling reserveer je eenvoudig een moderne gravelbike die jou comfortabel de Utrechtse Heuvelrug laat verkennen!

Gravelbike verhuur in Amerongen & Leersum

Nudge Cycling is gevestigd op diverse locaties langs de randen van de Utrechtse Heuvelrug.

Wij zijn echte gravelbike liefhebbers. De gravelbikes die we in de verhuur hebben, zijn fietsen waar we zelf super enthousiast en blij van worden.

Hoogwaardige carbon gravelbikes. Met goede schijfremmen, moderne 2x 12 elektrische schakeltechniek. Wij verhuren uitsluitend nieuwe gravelbikes, onze gravelbikes worden ieder seizoen vervangen.

Om een leuke dag op de Utrechtse Heuvelrug beleven, is een goede gravelbike huren belangrijk. Je wilt namelijk een optimale beleving en daarom is een hoogwaardige gravelbike met de juiste afstelling noodzakelijk.

Hoe werkt gravelbike verhuur?

Op de dag van de verhuur ontvangen we je op onze locatie, circa 200 meter van de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Wij stellen de fiets volledig op jouw lichaam af en zetten de banden op de juiste druk in verhouding met je lichaamsgewicht. Je kan kiezen of je met klikpedalen (SPD) of normale pedalen wilt fietsen.

Na afloop nemen wij de gravelbike weer in ontvangst, waarbij je de mogelijkheid hebt om je bij ons om te kleden. En uiteraard, na jouw avontuur, geniet je van koffie, thee of iets verfrissends op de locatie.

De openingstijden van onze verhuur zijn:

  • Dinsdag 09:00 – 16:30
  • Woensdag 09:00 – 16:30
  • Donderdag 09:00 – 16:30
  • Vrijdag 09:00 – 16:30
  • Zaterdag 09:00 – 16:30
  • Zondag 09:00 – 16:30

Voor reserveringen van gravelbikes buiten onze openingstijden kan je bellen met 0318-728143 of appen via de groene knop aan de linkerzijde.

Enthousiast om te gravelen?

Gravelen midden in de natuur. Kom met ons mee naar de Utrechtse Heuvelrug!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.