Mountainbike verhuur


Mountainbike Verhuur op de Utrechtse Heuvelrug

Ervaar de adembenemende paden van de Utrechtse Heuvelrug volledig met onze mountainbike verhuurlocaties in zowel Amerongen als Leersum. Ontdek een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige carbon mountainbikes en hardtails bij onze verhuurfaciliteiten. Deze fietsen zijn absoluut geschikt voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde fietsers. Of je nu aan het begin staat van je mountainbike avontuur of al over de nodige ervaring beschikt, bij ons zit je op de juiste plek.

Onze verhuurlocaties bevinden zich rechtstreeks langs de MTB-routes, waardoor je direct kunt starten met jouw avontuur. Maak optimaal gebruik van ons deskundige en professionele advies, en aarzel niet langer om vandaag nog een mountainbike te huren en de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen.

Mountainbike verhuur in Amerongen & Leersum

Wij zijn echte mountainbike liefhebbers. De mountainbikes die we in de verhuur hebben, zijn fietsen waar we zelf super enthousiast en blij van worden.

Of je nu Amerongen, Leersum of Rhenen bezoekt

Wij hebben de perfecte oplossing voor jouw mountainbike avontuur op de Utrechtse Heuvelrug. Met mountainbike verhuurlocaties op een strategische plek, bieden we carbon mountainbikes en deskundig advies om jouw rit onvergetelijk te maken. Bovendien, huur vandaag nog een mountainbike en verken de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Om een leuke dag op de routes van MTB Utrechtse Heuvelrug te beleven

Is een goede mountainbike huren belangrijk. Je wilt namelijk een optimale beleving en daarom is een hoogwaardige mountainbike met de juiste afstelling noodzakelijk. Als echte mountainbike liefhebbers begrijpen we dit maar al te goed, en daarom kun je bij ons altijd rekenen op een uitstekende mountainbike voor jouw avontuur.

Hoe werkt mountainbike verhuur?

Op onze mooie locatie in Leersum ben je dichtbij de beste mountainbike routes van Nederland. Profiteer bovendien van ons professionele en deskundige advies om jouw ervaring optimaal te maken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de mountainbikes op de door jou gewenste locatie af te leveren. Je kan ons bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier bieden wij, naast onze eigen mooie locatie, hoogwaardige mountainbikeverhuur op diverse locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Huur vandaag nog een mountainbike en start jouw avontuur.

 

Op de dag van de verhuur

Op de dag van de verhuur verwelkomen we je op onze locatie, die zich op ongeveer 500 meter van de MTB-routes Amerongen en Leersum bevindt. We passen de mountainbike volledig aan op jouw lichaam, stellen de banden af op de juiste druk in verhouding tot je lichaamsgewicht, en bieden je de keuze tussen klikpedalen (SPD) of normale pedalen. Daarnaast geven we een uitgebreide instructie over het gebruik van de mountainbike op de MTB-routes en bespreken we samen met jou de meest geschikte route op basis van jouw wensen en conditieniveau.

Mountainbike verhuur op de Utrechtse Heuvelrug

Mountainbiken midden in de natuur. Kom met ons mee naar de Utrechtse Heuvelrug!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.