Verhuur
Huur een mountainbike of gravelbike bij Nudge Cycling!


MTB & gravelbike verhuur Utrechtse Heuvelrug: Verken de natuur op twee wielen!

MTB & gravelbike verhuur Utrechtse Heuvelrug!

Ontdek de majestueuze Utrechtse Heuvelrug met onze mountainbike verhuur in Amerongen en Leersum. Als je op zoek bent naar een opwindend avontuur in de prachtige natuur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een scala aan goed onderhouden mountainbikes en talloze paden om te verkennen, is de Utrechtse Heuvelrug jouw speeltuin voor outdoor avonturen.

Waarom Kiezen voor Onze Verhuur?

Bij onze verhuurlocaties in Leersum en Amerongen kun je rekenen op topkwaliteit mountainbikes en gravelbikes die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren fietsers. Onze vloot wordt regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat je zorgeloos kunt genieten van je rit!

MTB & gravelbike verhuur in Amerongen & Leersum

Bij ons huur je dus geen ”afgetrapte vrijgezellen” fietsen, maar hoogwaardige carbon mountainbikes en gravelbikes.

Olympia Iron mountainbikes

De Italiaanse toppers noemen wij ze zelf! Prachtig afgewerkte carbon mountainbikes met 29 inch wielen, Sid voorvork en Shimano afgemonteerde aandrijving. Door de sportieve geometrie en het lage gewicht van 10kg is geen ÊÊn mountainbike trail te gek. Waan jezelf als een echte prof over het parcours met deze mountainbike.

 

Moda Molto gravelbikes

Moda is van Engelse makerij en daarom een absoluut pracht fiets om te zien. Het blijft niet alleen bij een mooi plaatje, door de 2×11 elektrische Shimano DI2 105 aandrijving zit jij altijd binnen no time in de juiste versnelling. De schijfremmen zorgen voor een controleerbare fiets tijdens het remmen op hoge snelheden. Door een sportieve geometrie is deze gravelbike geschikt voor ontspannen tourritten tot aan gravelwedstrijden.

Fiets verhuur in Amerongen & Leersum

Op de dag van de verhuur ontvangen we je op onze locatie, circa 500 meter van de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Wij stellen de fiets volledig op jouw lichaam af en zetten de banden op de juiste druk in verhouding met je lichaamsgewicht. Je kan kiezen of je met klikpedalen (SPD) of normale pedalen wilt fietsen.

Na afloop nemen wij de mountainbike of gravelbike weer in ontvangst en heb je de mogelijkheid om je bij ons om te kleden en te douchen. En uiteraard daarna de mogelijkheid voor koffie, thee of iets verfrissends bij de locatie.

De openingstijden van onze verhuur zijn:

  • Dinsdag 09:00 – 16:30
  • Woensdag 09:00 – 16:30
  • Donderdag 09:00 – 16:30
  • Vrijdag 09:00 – 16:30
  • Zaterdag 09:00 – 16:30
  • Zondag 09:00 – 16:30

Voor reserveringen buiten onze openingstijden kan je bellen met 0318-728143 of appen via de groene knop aan de linkerzijde.

Enthousiast om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken?

Sportief midden in de natuur. Kom met ons mee naar de Utrechtse Heuvelrug!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.