MTB clinic bedrijven


Interesse in een unieke teamervaring?

Naar buiten voor een voor een bike-experience. Onze clinics op de MTB zijn er voor iedereen. Het is altijd een uitstekend idee om de natuur in te gaan en zowel letterlijk als figuurlijk even goed uit te waaien.


Vraag kennismaking aan

Wil je graag weten hoe een bike event voor jouw onderneming eruit kan zien? Neem contact met ons op, dan lichten we je graag toe hoe we voor jullie bedrijf een onvergetelijk event kunnen verzorgen. Of bel ons direct op nummer 0318-728143


Waarom Nudge Cycling?

Onze clinics op de mountainbike voor bedrijven zijn er voor iedereen, ook met een mindere conditie. Juist dan is het een uitstekend idee om de natuur in te gaan. Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.

Ervaren instructeurs

Nieuwe carbon mountainbikes van Olympia incl. helm

Vignetten en de vergunning van Staatsbosbeheer

Een clinic duurt ongeveer 2-3 uur

Centraal gelegen, slechts 5 minuten van de A12

Kleedruimte en douches op onze eigen locatie

Parkeergelegenheid op ons eigen terrein

Ben je op zoek naar een unieke bike-experience met je collega’s?

Onze mountainbike clinics en bike-events organiseren we voor (management) teams, afdelingen en complete bedrijven die graag naar buiten willen. Onder de enthousiaste begeleiding van onze ervaren instructeurs wordt de fiets een middel voor verbinding en creëren we samen een bijzondere beleving in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. We maken jullie enthousiast over de mountainbike (MTB) en laten de belangrijke verbindende werking daarvan ervaren.

Onze MTB clinics voor bedrijven zijn er voor iedereen. Het is altijd een uitstekend idee om de natuur in te gaan en zowel letterlijk als figuurlijk even goed uit te waaien. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.

Hoe kan de dag eruit zien? We ontvangen jullie met koffie, thee en het lekkerste gebak van de Utrechtse Heuvelrug. We starten de MTB clinic met het afstellen van de fietsen en een uitleg. We doen een warming-up en rijden dan naar het begin van de route op de Utrechtse Heuvelrug. We maken dan samen een mooie tocht van circa 2-3 uur door de prachtige bossen van Amerongen en Leersum. Tijdens de tocht leren we jullie de fijne kneepjes van het mountainbiken. Tussendoor hebben we voldoende stops om van de omgeving te genieten. Na het omkleden en douchen is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Rode-Olympia-mountainbikes

Onze mountainbikes

Voor onze MTB-clinics zetten wij onze carbon mountainbikes in van het Italiaanse merk Olympia.

Nudge Cycling is het experience center van Olympia in Nederland. Ieder seizoen worden de mountainbikes vervangen door de nieuwste modellen.

Samen lachend over de finish

Tijdens de bike-events in het bos gaat het niet om de snelste tijd of de beste techniek op de MTB. Natuurlijk maken we jullie graag enthousiast over de mountainbike, al zorgen we er vooral voor dat je lachend met je andere collega’s over de finish komt. Na een sportieve, vitale en inspirerende dag, waarbij jullie elkaar in een unieke omgeving veel beter leren kennen. Een MTB clinic voor bedrijven is een geweldige investering in sterke relaties en de belangrijke verbinding met jouw collega’s en andere afdelingen.

Onze instructeurs

Onze instructeurs hebben veelal een achtergrond in topsport, fitness, health en fysiotherapie. Het zijn mountainbikers met jarenlange ervaring in de mountainbike (wedstrijd) sport. Onze instructeurs hebben ruime ervaring in mountainbike-instructie.

Olympia red Iron bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Onze locatie

Net buiten de Randstad vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug.

Onze clinics worden gegeven vanaf de door u gekozen start locatie slechts enkele minuten van de A12. Direct gelegen aan de mountainbikeroutes van Amerongen, Leersum en Rhenen. Door de centrale ligging in Nederland de perfecte locatie om een MTB clinic voor bedrijven te organiseren.

Veiligheid staat voorop!

Bij alles wat we doen staat veiligheid voorop. De veiligheid van uw medewerkers, maar ook die van ons eigen team. Al onze instructeurs zijn in het bezit van een EHBBO (Eerste Hulp bij Berg-/Buitensport ongevallen opleiding). De EHBBO-training is ontwikkeld voor instructeurs in bergsport, trailrunning en mountainbiken. Aangezien je dan plekken opzoekt die voor de professionele hulpdiensten moeilijk bereikbaar zijn, zal de hulp ook langer op zich laten wachten. Dit betekent dat er een grotere mate van zelfredzaamheid van je wordt verwacht.

Wat klanten vinden

 

Meer weten over onze MTB clinic voor bedrijven?

Heb je nog vragen? Bel, e-mail of WhatsApp ons. We horen graag van je!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.