Bedrijven

Onze mountainbike clinics en bike-events organiseren we voor (management) teams, afdelingen en complete bedrijven die graag naar buiten willen. Onder de enthousiaste begeleiding van onze ervaren instructeurs wordt de fiets een middel voor verbinding en creëren we samen een bijzondere beleving in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. We maken jullie enthousiast over de mountainbike (MTB) en laten de belangrijke verbindende werking daarvan ervaren.

Beleef samen een unieke bike-experience

Samen op een actief teamuitje

Leer samen met je collega’s op een ongedwongen manier de techniek van het mountainbiken. Als team beleef je veel plezier door samen op de mountainbike een actief teamuitje te doen op de Utrechtse Heuvelrug.

Onze MTB instructeurs weten de mooie plekjes te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Onder de enthousiaste begeleiding van onze ervaren instructeurs wordt de mountainbike een middel voor verbinding en creëren we samen een bijzondere beleving in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

De fiets voor meer verbinding

Zowel binnen de evenementen als vitaliteitsprogramma’s die we organiseren is de fiets een belangrijk middel voor meer verbinding. Ervaar de unieke kracht van volledige vrijheid in de natuur.

We organiseren clinics en bike-events, net als workshops. Altijd vanuit een aanpak gericht op fun. Afgestemd op de doelstellingen binnen jouw organisatie, om vanuit verbinding te bouwen aan meer vitaliteit.


Ervaar meer vitaliteit en gezondheid door actief samen te mountainbiken in het bos

Het is ons geheime wapen voor een glimlach op het gezicht, waarmee we medewerkers en volledige organisaties ontstressen en met elkaar laten verbinden.

Nudge Cycling versterkt het groepsgevoel en verbetert de interne samenwerking, afgestemd op de belangrijke thema’s binnen jouw organisatie. We gebruiken vitaliteitsprogramma’s voor individuen en teams. Dankzij onze data-driven aanpak voor gedragsverandering zijn de resultaten meteen zichtbaar en neemt de vitaliteit enorm toe.


Waarom Nudge Cycling?

Een actief teamuitje van Nudge Cycling op de mountainbike, voor groepen en bedrijven, is er voor iedereen. Dus welk niveau je ook hebt of hoe het ook met je conditie gesteld is, het is altijd een uitstekend idee om de natuur in te gaan. Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.

Ervaren instructeurs

Nieuwe carbon mountainbikes van Olympia incl. helm

Vignetten en de vergunning van Staatsbosbeheer

Een clinic duurt ongeveer 2-3 uur

Centraal gelegen, slechts 10 minuten van de A12

Kleedruimte en douches op onze eigen locatie

Parkeergelegenheid op ons eigen terrein

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.