Activiteiten
Onze bedrijfsuitjes in de natuur zijn er voor iedereen. Op de Utrechtse heuvelrug kunnen wij het teamuitje verzorgen met diverse outdoor activiteiten.


Natuurlijke teambuilding op de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek het ultieme avontuur op twee wielen met onze MTB clinics voor sportieve teamuitjes. Tijdens onze mountainbike teamactiviteiten dompel je jezelf onder in de wereld van het mountainbiken, waar je alles leert over technische vaardigheden en strategische trailnavigatie. Onze ervaren instructeurs staan paraat om je vaardigheden te verbeteren, of je nu een beginnende fietser bent of een doorgewinterde mountainbiker.

Voor de liefhebbers van snelheid en uitdaging bieden we opwindende gravel– en wielerritten aan. Verken pittoreske routes, overwin uitdagende terreinen en geniet van de camaraderie met gelijkgestemde fietsliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen rit door de natuur of een intensieve training op verharde en onverharde wegen, onze ritten zijn op maat gemaakt voor diverse wensen en niveaus.

voor de natuurlijke teambuilding op de Utrechtse Heuvelrug organiseren we ook boswachter wandel- en fietstochten. Verken de prachtige omgeving onder begeleiding van een lokale boswachter, leer over de flora en fauna, en geniet van het rustgevende ritme van het bos. Deze tochten zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, waardoor iedereen kan deelnemen aan dit bijzondere avontuur in de natuur.

Ontdek de perfecte mix van avontuur, teambuilding en natuurlijke schoonheid met onze sportieve teamuitjes.

Mountainbike clinic

De beste teams zijn met een glimlach aan het werk, vanuit optimale vitaliteit en een goede connectie met anderen om zich heen. Binnen en buiten jouw bedrijf, dankzij sterke relaties en de motivatie om doelstellingen te behalen.

Tijdens de natuurlijke teambuilding op de Utrechtse Heuvelrug gaat het niet om de snelste tijd of de beste techniek op de MTB. Natuurlijk maken we jullie graag enthousiast over de mountainbike, al zorgen we er vooral voor dat je lachend met je andere collega’s over de finish komt. Na een sportieve, vitale en inspirerende dag, waarbij jullie elkaar in een unieke omgeving veel beter leren kennen. Een MTB clinic voor bedrijven is een geweldige investering in sterke relaties en de belangrijke verbinding met jouw collega’s en andere afdelingen.


Hoe ziet de dag eruit?

We ontvangen jullie met koffie, thee en het lekkerste gebak van de Utrechtse Heuvelrug. We starten de MTB clinic met het afstellen van de fietsen en een uitleg. We doen een warming-up en rijden dan naar het begin van de route op de Utrechtse Heuvelrug. We maken dan samen een mooie tocht van circa 2-3 uur door de prachtige bossen van Amerongen  en Leersum. Tijdens de tocht leren we jullie de fijne kneepjes van het mountainbiken. Tussendoor hebben we voldoende stops om van de omgeving te genieten. Na het omkleden en douchen is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Wil je meer weten, stel ons gerust je vragen via onderstaande gegevens of vraag direct een offerte aan.

Leerzame wandeltochten

Het is niet voor iedereen mogelijk om samen met ons op de mountainbike stappen. Maar ook zonder de mountainbike is het mogelijk om samen met collega’s veel plezier te beleven op de Utrechtse Heuvelrug. Teams die niet willen fietsen kunnen genieten van een leerzame wandeltocht begeleid door een erkende boswachter. Een combinatie maken is uiteraard ook mogelijk.

Eigenlijk is er geen betere manier om de overweldigende natuur van de Utrechtse Heuvelrug te leren kennen, dan tijdens een begeleide wandeltocht. Ons startpunt, Nudge Cycling, ligt midden in het natuurgebied van de Boswachterij.

De boswachters van Staatsbosbeheer en bioloog Marc van der Linden kennen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug op hun duimpje. Zij vertellen over de geschiedenis van het gebied en laten je kennis maken met de unieke flora en fauna.

Gravel- wielerritten

Mountainbiken kan voor minder ervaren rijders beangstigend klinken. Hoewel de ervaren instructeurs altijd de groep op basis van diverse niveaus indelen is het niet voor iedereen weggelegd. Bij Nudge Cycling kunnen teams ook de Utrechtse Heuvelrug per gravelbike of wielrenfiets verkennen. De clinic wordt in samenwerking met (ex)profs verzorgd, waardoor het een onvergetelijk teamuitje wordt.

De wielerrondes kunnen op diverse locaties verzorgt worden. Hoe tof is het om de omgeving rondom jullie werkplaats te verkennen? Wij verzorgen de ronde, fietsen, begeleiding door ervaren instructeurs/ (ex)profs en zelfs de culinaire arrangementen. Dit in samenspraak om maatwerk te kunnen garanderen. Ben jij klaar om het toftste teamuitje te organiseren?

Wil je meer weten, stel ons gerust je vragen via onderstaande gegevens of vraag direct een offerte aan.

Wat klanten vinden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.